Azula Ishida

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Dragonessu
Valvoja
Reactions:
Viestit: 520
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 22:41

Azula Ishida

Viesti Kirjoittaja Dragonessu »

Kuva


"Azula" Haru Ishida

Ikä: 25- vuotias
Sukupuoli: Nainen
Asuinpaikka: Nos Dragan
Ammatti: Ishida-gumin neuvonantaja, asekauppias.
Elementti: Tuli
Ääni

Ulkonäkö:
Pituus: 178 cm

Azula on rakenteeltaan kevyen lihaksikas, mikä luo kuvaa voimakkaasta, mutta vetreästä henkilöstä. Naisen piirteet ovat terävät ja selkeät, sekä suurieleiset. Ihmismuotoon on myös juurtunut muutama yksityiskohta jotka antavat adrenaliinin hakuisesta nuoresta... Lähtemättömän ensivaikutelman. Mustat silmäänvalkuaiset ja iiriksen metallinhohtoinen, punainen sävy, sekä hymyn lomasta vilkkuvat kulmahampaat kirjoittavat omaa tarinaansa siitä, miten paljon naisen sielumuoto elää tuon mukana jokapäiväisessä elämässä

Azulan hiukset ovat vasemmalta puolelta ajeltu siiliksi, muualta ne ovat paksut, sekä aavistuksen laineikkaat. Keskellä selkää, lapaluiden välissä on punaisella musteella tatuoitu,- japanilaistyylinen lohikäärme. Kyseisen tatuoinnin lisäksi vasemman kulman yläpuolelta löytyy laastari-tatuointi, samalta puolelta rintaa kaksi sydäntä joissa on teksti "eat me", sekä oikean kyynärvarren "Bad Bitch Juice"- purnukka!

KuvaKuva

Sielumuoto:
Korkeus (säkä): 261 cm

Sielumuodoltaan Azula on lähimpänä tiikeriä. Pitkät kulmahampaat ja pidempi selkä tekevät olennosta notkean ja solakan. Vaikka se on lihaksikas, näkee eläimestä välittömästi tuon olevan kevyempi ja painottavan enemmän nopeuteen, kuin raakaan voimaan. Kynnet ovat pitkät ja sirppimäiset. Olentoa peittää musta turkki ja sitä juovittaa sama metallinhohtoinen punainen, joka löytyy niin raidoista, kuin silmistäkin, sekä aina sään päälle ylettyvästä harjaksesta.

Kuva

Muuta:

- Ei voi sietää sianlihaa.
- Harrastaa vapaa-ajallaan kilpa-ajoja, katuajoja ja kaikenlaisia adrenaliini-ryöppyjä tarjoavia aktiviteetteja.
- Entinen addikti (kokaiini).

Galleria:
Kuva
©Samiel
Azula 🗡 DayanaraLilithLucas ⚡︎ Zola ☕︎