Jeremiah Lucas Colt

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Dragonessu
Valvoja
Reactions:
Viestit: 520
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 22:41

Jeremiah Lucas Colt

Viesti Kirjoittaja Dragonessu »

Kuva

Jeremiah Lucas Colt


✦ 19-vuotias ✦ Mies ✦ Baarimikko, opiskelee sivussa liiketaloutta ✦ Ilma ✦ Nos Dragan ✦ Ääni


Maine: Lucas on tunnettu somevaikuttajien piirissä, viettää aikaa ylellisissä juhlissa ja tunnetaan loistavana juhlavieraana.
Pojan isä, Benjamin Colt, omistaa laadukkaan Harlanilaisen hotelli ja baari/saluuna ketjun. Ketju olisi tarkoitus periyttää Jerrylle, kun nuorukaisen isä haluaa eläköityä.

Ulkomuoto:
169 cm

Jeremiah on hoikka, teräväpiirteinen mies. Sorjan lihaksikas vartalo on rakennettu kuin tanssijalla, se on jäntevä ja taipuisa.
Vaaleasävytteisen pojan hiukset ovat luonnostaan liki mustat, tumman harmaat, mutta mies värjää niitä hopeisiksi, vaaleanpunaisin latvoin.
Silmät ovat suuret, terävän malliset ja sävyltään ne ovat vaalean taivaansiniset.

Sielumuoto
Korkeus 108cm ja pituus kuonosta häntään 11 metriä.

Lucaksen sielumuoto muistuttaa eniten mustaa parta-agamaa ja texas horned lizardia. Se on musta reptiliaani, jolla on piikkimäisiä ulokkeita koko matkan selästä hännän päähänsä, ne ovat pisimmillään selän puolessa välissä. Liskon piirteet ovat terävät, ja se on rakenteeltaan yhtenäinen ihmismuodon kanssa. Sulava, enemmän siro kuin lihaksikas. Voimakkaat leuat, pitkät suunpielet ja kasvoihin nähden suurehkot silmät.
Lisko myös voi valuttaa verta silmistään puolustusmekanismina.

Muuta:
- Vanhat tuttavat ja miehen perheystävät voivat tuntea nuorukaisen nimellä Jeremiah tai tuttavallisemmin "Jerry", mutta tuo ei ole esitellyt itseään kyseisellä nimellä enää vuosiin.
- Harrastaa tankotanssia.
- Soittaa pianoa, viulua ja kitaraa.
- Laulaa.
- Taitava ratsastaja.
- Vegaani.
- Käy satunnaisesti tekemässä vapaaehtoistyötä eläinsuojalla.
Azula 🗡 DayanaraLilithLucas ⚡︎ Zola ☕︎