Dayanara Lea Soarez

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Dragonessu
Valvoja
Reactions:
Viestit: 520
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 22:41

Dayanara Lea Soarez

Viesti Kirjoittaja Dragonessu »

Kuva

Dayanara “Daya” Lea Soarez
✦ 26-vuotias ✦ Nainen ✦ Hedepalatsin kurtisaani ✦ Maa ✦ Ääni
Asuinpaikka: Hedepalatsi.
Maine:
Tiedetään osaavana, viehättävänä ja hienotunteisena kurtisaanina Hedepalatsin asiakkaiden keskuudessa. Kollegoilleen Daya on äidillinen, seurallinen ja huomaavainen, mutta toki joukkoon mahtuu kukkasia, jotka eivät pidä nopeasti menestyneesä työtoveristaan. Paljon tekemisissä Hedepalatsin Valtiattaren kanssa.

Ulkomuoto:
168 cm
“Thiccc thighs, thin patience.”
Dayanara on ensisilmäykseltään hyvin feminiininen, pehmeälinjainen nainen. Thiccc. Auringonkultaama, pronssinen iho korostaa lämpimänoransseja, luonnollisen punaisia hiuksia, tummanmetsänvihreiden silmien tuikkiessa tietävinä, terävinä naisen kasvoista. Dayanara liikkuu pehmeästi ja sulavasti, nainen on tietoisesti harjoitellut vaivatonta ja pehmeää elekieltä.
Vasen korvanlehti ja rusto on myös pigmenttihäiriöinen, huomattavasti tummempi muuhun ihoon verrattuna. Korvan kuulo on myös heikentynyt huomattavasti.
Suoraryhtinen, kurvikas, pehmeä.
Sillä on myös tatuointi nukkavierusta yksisarvispehmolelusta oikean nilkkansa sisäsyrjässä.

Sielumuoto
Dayanaran sielumuoto on vähän vajaa kaksimetrinen, kolibrin ja perinteisen ketun sekoitus! Siipiväli on hieman alle 6 metriä, ja olento on muutenkin sorja ja enemmän kettumainen, kuin lintumainen. Nainen on kärsinyt lapsuudessaan myös pitkälle edenneen ja vakavan korvatulehduksen, joka johti korvien kärkien lurpahtamiseen. Vasemman korvan kärki ei enää aikoihin ole ollut pystyssä, oikea tuntuu vaihtelevan. Sillä on parempia ja huonompia päiviä.
Dayanaran sielumuodon keho on perinteisen punavalkoisen ketun sävyinen, mutta kolibrilta tulevat siivet, sekä pitkät sulat alaselässä ovat oranssin ja viherän eri sävyjen kirjomia! Kolibrilta tulee myös pehmeämpi päänmuoto, sekä yleinen sulavampi linjakkuus.
Azula 🗡 DayanaraLilithLucas ⚡︎ Zola ☕︎