Lilith Gloria Diaz

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Dragonessu
Valvoja
Reactions:
Viestit: 520
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 22:41

Lilith Gloria Diaz

Viesti Kirjoittaja Dragonessu »

Kuva
Lilith Gloria Diaz
✦ 27-vuotias ✦ Nainen ✦ Suojelioiden kapteeni ✦ Tuli ✦
Asuinpaikka: Desai, mutta omistaa myös pienen asunnon Nos Draganissa.
Maine:
Diaz on ollut nimenä otsikoissa jo vuosia. Lilithin isä oli menestynyt, aktiivinen Suojelija, ja tuon äiti oli uraauurtava tutkija lohikäärmeiden parissa, kunnes he menehtyivät tapaturmaisesti erään yksityisen, kokeilevan yrityksen kesäjuhlilla. Lilith itse tiedetään kunniallisena, toimeliaana ja kylmähermoisena naisena, joka on vasta noussut asemaansa Suojelijoissa.

Ulkomuoto:
182 cm
Lilith on ensisilmäyksellä pitkä, näyttävä ja muodokas nainen. Terveen lihaksikas, mutta kuitenkin pehmeärakenteinen liikkuu suoralinjaisin askelin, ripeästi ja suoraryhtisenä, ottaen oman tilansa vain olemalla läsnä.
Tunnusomaisin piirre naisen ulkomuodossa on ehdottomasti pitkät, polvitaipeisiin saakka ylettyvät hiukset. Virasta johtuen nämä ovat usein kahlittu jonkinlaiselle lettikampaukselle tai nutturalle, mutta niiden kirkas väri on helppo erottaa jo kaukaa. Toinen selkeästi erottuva yksityiskohta, on lämpimän pronssista ihoa ja loimuavia kutreja vasten säkenöivät, ikiroutaiset siniset silmät.
Kutakuinkin täydellisen latinoprinsessan imagoa vastaan sotii kuitenkin kasvojen oikeaa puolta halkova, pitkälle kaulalle ja hartialle ylettyvä palovamma.
Diazin rinnassa on myös tatuointi, joka ylettyy rintojen välistä vyötärölle.

Kuva

Sielumuoto on 268cm korkea, valkoinen naarasleijona harjaksella. Turkista löytyy myös punertavia yksityiskohtia, mutta yleisemmin sielumuodosta huomataan ensin pupillittomat, siniset silmät joita ympäröivät mustaksi tummuneet valkuaiset, sekä kasvoja koristava palovamma. Leijonan kynnet ovat valkoiset, sen häntä on pitkä, sekä tupsukärkinen ja sen korvat kissamaiset ja isot, mutta pyöreäkärkiset.

Luonne:
Lilith on ensivaikutelmaltaan ystävällinen, itsevarma ja elävä nainen. Toimelias ja tekevä, eikä pidä juurikaan paikallaan seisoskelusta. Kylmähermoinen, sekä kärsivällinen persoona ei taivu helposti väkivaltaan, ja tuolla on oma, voimakas moraalinen koodinsa.
Ketään ei jätetä, kaikkien elämä on arvokas ja hädässä olevaa autetaan,- nämä kolme tiivistävät Lilithin sielunmaisemasta olennaisimmat.
Intohimoinen, rakastava ja sitkeä nainen.

Menneisyys:
Diaz on kasvanut Desaissa koko lapsuutensa. Rakastava perhe johon kuului äiti, isä, sekä yksi vanhempi veli, muodosti yhdessä toimivan, idyllisen kasvuympäristön. Lasta rakastettiin, tuohon uskottiin ja Lilithiä kannustettiin kaikessa, mihin hän tähtäsi. Ollessaan vasta lapsi, ei Diazeilla ollut juurikaan taloudellista vaurautta, mutta se karttui ratkaisevasti jo ennen Lilithin teinivuosia.
Veljensä kanssa erottamaton, perhettään rakastava alkoi alunperin opiskella vaatetusalaa ollessaan 16, Nos Draganin puolella.
Lilithin suunnitelmat muuttuivat kuitenkin ratkaisevasti tuon ollessa seitsemäntoista. Koko perhe oli kutsuttu Kiyokovuorien lähettyvillä sijaitsevaan huvilaan kesäjuhlille. Juhlan eräänä ohjelmanumerona oli lohikäärmeshow. Kokeellisia koulutusmuotoja hyödyntävän tekniikan avulla showhun oli otettu mukaan myös yleensä kesyttämättöminä tavattavia rotuja, kuten Reaper ja Flamecrown, jotka myöhemmin riistäytyivät ohjaajiensa hallinnasta.
Kaaoksen myötä koko huvila paloi ja välikohtauksen myötä menehtyi kymmeniä ihmisiä,- mukaanlukien Lilithin vanhemmat ja tuon veli. Traumaattisesta tapahtumasta vielä tänäkin päivänä muistuttaa suuri ja huomattava arpi naisen kasvoilla. Pian tämän onnettomuuden jälkeen säädettiin laista, joka kielsi kesyiksi julistamattomien lohikäärme rotujen käytön kaikissa yleisötilaisuuksissa.
Lilith halusi osaksi joukkoja, jotka ehkäisevät tällaisia tapahtumia, ja vaihtoi alaa käytännössäkatsoen yhdessä yössä. Sielunvartijoiden kouluun osallistunut tiesi jo alkumetreillä haluavansa erikoistua Suojelijaksi peruskoulutuksen käytyään, ja läpäisikin testinsä loistavin arvosanoin, yhtenä koulun kaikkien aikojen nopeimmista oppilaista. Diaz- nimi, auttoi myöskin, olihan naisen isä palvellut samaisessa yksikössä vuosia.
Tulikeiju on aina ollut loistava työssään ja omistautunut sille täysillä, mikä on näkynyt myös urassa itsessään. Nainen on ylentynyt Suojelioiden Kapteeniksi vasta hiljattain, mutta oli arvostettu oman osastonsa sisällä jo vuosia ennen ylennystään. Ketään. Ei. Jätetä.
Nykypäivänä neiti Diaz nähdään harvoin työnsä ulkopuolella, mutta kun tuo tavataan, on nainen usein pitämässä hermolomaa heikoin tuloksin.
Azula 🗡 DayanaraLilithLucas ⚡︎ Zola ☕︎