Balthazar Goldsby

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Hildr
Reactions:
Viestit: 54
Liittynyt: 07 Maalis 2022, 18:42

Balthazar Goldsby

Viesti Kirjoittaja Hildr »

Kuva
Balthazar Goldsby

Elementti Maa
Ikä 64
Sukupuoli mies

Luonne: Itsevarma, rento, sovinistinen, eläinrakas, määrätietoinen
Ulkonäkö:
Ihmisenä
190 cm pitkä. Pälvikalju, harmaantunut kaljupää ja ”dad bodytype”. Silmät ovat raskaan malliset, siniharmaat, iho vaalea ja kulmat tuuheahkot harmaat. Ilme on pääosin arvokas ja elekieli on moitteeton.
Sielumuoto
280 cm säkä.
Karhu/leijona. Tuuhea kaulus, vankka ruumiinrakenne. Kissaeläimen pää ja karhumainen keho. Karhun tassut ja töpöhäntä. Teräväkärkiset tupsukorvat.

Menneisyys:
Lapsuus
Syntyi ja kasvoi Harlanissa. Suuret vaatimukset pienestä asti. Suurin osa ihmiskontakteista oli palvelijoiden kanssa, koska vanhemmat olivat kiireisiä. Ulospäin annettiin täydellinen ja onnellinen kuva perheestä. Perheessä on Balthazarin lisäksi tiedossa 3 lasta, joista Balthazar on vanhin.
Teini-ikä
Kunnioitti vanhempiensa toiveita ja käyttäytyi kuten vaadittiin. Isä opetti teininä käymään ilotaloissa ja ”tartutti” ajatusmaailman naisten esineellistämisestä. Opiskeli liiketoimintaa peruskoulunjälkeen.
Aikuisikä
Otti pikkuhiljaa paikkansa isänsä seuraajana perheen lukuisien yritysten toimitusjohtajana. Päätyi isänsä ”perillisenä” myös neuvoston jäseneksi 19 vuotta sitten. Balthazarilla on vaimo ja poika, mutta ei ole juurikaan tekemisissä kummankaan kanssa. Laajensi ja kasvatti perimäänsä liiketoimintaa vuosien varrella.