Kavik Agloolik

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Ooka
Reactions:
Viestit: 181
Liittynyt: 26 Maalis 2022, 09:13

Kavik Agloolik

Viesti Kirjoittaja Ooka »

Nimi: (Dr.) Kavik Agloolik

Sielumuoto: Ahma
Nos Draganissa liikkuessaan Kavik on tarkka siitä, että näyttää ihmiseltä. Kotona Irithiassa Kavik ei ole niin tarkka asiasta ja sielumuotoa voi havaita eriasteilla. Liukumista muotojen välillä aiheuttaa voimakkaat tuntemukset kuten ilo, innostuneisuus, suuttumus jne. Muuttumista tapahtuu myös silloin, jos Kavik tuntee olonsa hyväksi ja turvalliseksi.
Elementti: Maa

Sukupuoli: Mies
Ikä: 37 vuotta

Ammatti/elinkeino
Kavik työskentelee oikeuslääkärinä ja oikeuslääkärien vastaavana Sielunvartijoille. Tekee töitä sekä Irithiassa että Nos Draganissa.

Maine

Kavikin maine on vähintäänkin kohtuullinen. Mies ei pidä turhaa ääntä itsestään ja hoitaa työnsä taitojensa mukaan liikoja yrittämättä. Agloolikin perheen tutut voivat tietää perheessä vallitsevasta draamasta, jossa huhutaan erittäin jäätävistä väleistä vanhempien ja jäljelle jääneen pojan välillä.

Sielunvartijoissa Kavikin maine on kaiketi neutraalivoittoinen. Mies puhuu vähän ja pitää itsensä mahdollisimman sivussa työpaikkaan liittyvistä turhista asioista, kuten kahvihuonejuoruilusta. Kavikia ei pidetäkään kovinkaan helposti lähestyttävänä loppujen lopuksi.

Vaikutelma

Kavikin ensivaikutelma on riippuvainen siitä, kohtaako sen töissä vai vapaalla, sillä näitä kahta versiota voi ensi alkuun olla vaikea yhdistää samaksi mieheksi. Töissä käyvä Kavik on ryhdikäs ja muut tuntuvat väistävän itsevarman oikeuslääkärin tieltä. Vapaalla oleva Kavik puolestaan kulkee kumarassa, vaikuttaa pehmeämmältä ja väistää ennemmin muita. Kahta versiota sitoo kuitenkin muille välittyvä mututuntuma siitä, että Kavikissa on jotain hyvinkin erilaista, kuin mies antaa päällepäin ymmärtää.

Ulkonäkö

Pituus ihmisenä: 192 cm
Säkäkorkeus sielumuodossa: 280 cm

Kuva
ihmisenä…

Kavik on hyväkuntoinen ja raamikas ilmestys. Miehen piirteet ovat voimakkaat ja kirveellä veistetyn oloiset. Massaa Kavikille on kertynyt mukavasti eikä siitä tarvitse arvailla kuntotasoa kovinkaan pitkään. Sen sijasta, että mies olisi kankea lihaskimppu, on se liikkeissään yllättävänkin vikkelä ja harrastuksiensa tuloksena sulavaksikin kuvattava.

Kavikin kahvinruskeat hiukset on leikattu mohikaani-malliin ja pitempi hius on takutettu rastoiksi. Rastoja pidetään usein nutturantapaisella virityksellä. Ollessaan töissä Kavik pitää ulkoisen habituksensa siistinä ja asiallisena. Vapaalla ollessaan... mies on aika rähjäisennäköinen ja saattaa näyttää katuojasta möyrineeltä kodittomalta eikä parin päivän sänki olisi mitenkään ihmeellinen näky.
Kavikin silmät sävyltään kultaisenruskeat. Silmien ilme on usein kova ja läpitunkeva.

Kuten aiemmin sanottu, työskennellessään Kavik pitää huolta myös ulkonäöstään, jolloin vaatekaapista löytyy siistejä vaatteita siirtymiin kodista työpaikalle. Maanläheiset värit ja materiaalit viehättävät miestä suunnattomasti. Vapaalla ollessaan Kavikin voi tunnistaa väljistä puuvillapaidoista ja reisitaskuhousuista, jotka ovat jo ehkä nähneet paremmat päivänsä.

Näkyvinä arpina Kavikilla on käsivarsissaan perinteisiä itsetuhoisuuden jälkiä.

sielumuodossa…

Sielumuodossaankin Kavik on raamikas ja massaa kerännyt ilmestys, jonka kohtaamista voi miettiä kahdesti. Sielumuotoinen ahma on jykevärakenteinen ja uhantuntua lisää ylikasvaneet kynnet.
Kavikin väritys ja värimaailma on tunnistettavissa ahmaksi. Silmiin pistävänä erona on kuitenkin harjasmaisesti pitempi karva kaulassa ja niskassa. Pitemmässä karvassa on huopaantuneita kohtia.

Muuta

Asuinpaikka
Kavikilla on tilava kaksio Irithiassa. Asunto on osa rivitalotyyppistä kompleksia ja siinä on n. 70 asuinneliötä.

Triviaa
’ Kavik harrastaa capoeiraa muistuttavaa itsepuolustuslajia ja ilma-akrobatiaa.
’ Kodin perusteella Kavikin ammattia on vaikea arvata, sillä miehen kotona vallitsee enemmän tai vähemmän hallittu kaaos.
’ Kavik ei käytä mitään päihteitä.

' Ääninäyttelijä | Hino Satoshi
' Pinterest

' Hahmo hyväksyttiin 24.04.2022
"Well, look who I ran into", crowed Coincidence.
"Please," flirted Fate, "this was meant to be."