Momo Emiko

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
kukka
Reactions:
Viestit: 27
Liittynyt: 10 Joulu 2022, 16:59

Momo Emiko

Viesti Kirjoittaja kukka »

Kuva


Perustiedot


Nimi: Momo Emiko
Ikä: 25
Sukupuoli: nainen
Ammatti: Leipomon kassatyöntekijä (leipomo ulkoa ja sisältä)
Elementti: vesi
Asuinpaikka: Momolla on asunto Hiranessa, mutta hän tykkää liikuskella paljon muuallakin.
Sielumuoto: Liito-orava/käärme

Momon mood board


Maine

Momo tunnetaan Hiranessa leipomon lähialueilla pirteänä ja hyvätuulisena asiakaspalvelijana. Hänet tiedetään erityisesti myös joillain alueilla Breimissä, Irithiassa ja Nos Draganissa kuplivana persoonana, joka on aina menossa. Momo on tunnettu seikkailunhalustaan ja suorasukaisen säteilevästä tavastaan sosiaalisoida.

Ulkomuoto


Kuva

Ihmisenä
Momo vaikuttaa olevan pääsääntöisesti Hiranesta, vaikkakin hänellä on juuria eli myös piirteitä Breimistä.

Momo Emiko on ruumiinrakenteeltaan pieni ja siro, 152cm pitkä nainen. Hänellä ei ole muotoja juuri lainkaan ja tykkää siitä syystä pukeutua ilmaviin ja anteeksiantaviin, mutta feminiinisiin vaatteisiin. Kasvonpiirteet ovat pyöreät ja lapsekkaat. Silmät isot, mantelinmuotoiset ja niissä on mongolipoimu. Silmien väri on haaleansininen, joka voi tietyssä valossa näyttää jopa harmaalta. Nenä on pienehkö ja littana, huulet pyöreät. Hymyillessään leveästi, tytölle tulee hymykuopat.

Momolla on kalpean kuulas iho joka palaa auringossa hyvin herkästi. Momon kasvot alkavat punoittaa ruusuisesti tämän oltua pakkasessa, liikuttua tai juotua alkoholia. Myös vahvat tunteet saavat kasvot punehtumaan helposti. Momon iho on kauttaaltaan täynnä pieniä ruskeita pisamia.

Momon hiukset leikattu ylipitkään polkkaan, joka yltää solisluulle. Kiharrettuna hiukset eivät kuitenkaan yllä edes olkapäihin. Momon tukka on paksu, mutta taipuisa, ja se kasvaa nopeasti. Naisella on lyhyeksi leikattu suora otsatukka, joka paljastaa kasvot kokonaisuudessaan, ja korostaa kasvojen pyöreyttä ja lapsekkuutta entisestään. Hiukset ja kulmakarvat ovat väriltään hyvin vaaleaa puuterisista beigeä. Väri ei ole kuitenkaan blondi vaan se on lähempänä harmahtavaa vaalenruskeaa. Auringonvalossa se ei hohda kultaisena, vaan kiiltelee paikoin melkein hopeana.

Momon vasen käsivarsi on lähes kauttaaltaan peitetty punaisilla tatuoinneilla. Tatuoinnit ovat yksinkertaisia, mutta samalla yksityiskohtaisia ja ne ovat tyyliltään Hiranemaisia. Tytöllä on korvissaan reiät sekä lävistyksiä.
Kuva

Sielumuodossa
Momon eläinmuoto on yhdistelmä oravaa (japaninliito-orava) sekä käärmettä (yamakagashi). Muoto on fyysisesti pääosin oravaa, vaikkakin siinä on piirteitä käärmeestä. Pääsääntöisesti se on pyöreä, pehmeä ja pörröinen. Turkin väri on sekoitus vaaleanharmaata, viileää beigeä ja valkoista. Oravan silmät ovat valtavat, pyöreät ja tummemman siniset kuin Momon ihmissilmät, sen kirsu on vaaleanpunainen. Momolla on kuitenkin terävät käärmeen kulmahampaat ja pikimusta kaksihaarainen käärmeen kieli. Oravan silmien ansiosta Momolla on erinomainen näkö päivällä, mutta erityisesti myös yöllä. Käyttäessään kieltään, nainen kykenee haistelemaan ympäristöään tarkemmin ja paremmin kuin pelkällä kirsullaan. Käärmeen suomuja Momolla on siellä täällä turkin seassa, ne näkyvät erityisesti kasvoissa. Etu- ja takajalat ovat myös suomujen peitossa. Suomut ovat väriltään rusehtavat oliivinvihreät, oranssein merkein. Oravana Momo kykenee liitämään noin 40-50 metriä, olosuhteiden ollessa hyvät, jopa pidempiä matkoja. Tässä muodossa Momo on pieni, säkäkorkeutta on sen 30cm, vaikkakin hännän pituudesta tulee 10cm lisää. Häntä onkin paksu ja tuuhea vaikkakin hieman littana.

Momon sielumuodon hampaissa on käärmeelle tyypillistä myrkkyä. Momon purema tuottaa puremapaikalle vahvaa kipua, turvotusta ja se aiheuttaa kohdassa mustelman. Myrkky aiheuttaa myös oravan purtua päänsärkyä, pahoinvointia, oksentelua, vatsakipua, huimausta ja/tai kouristuksia, riippuen erittyneen myrkyn määrästä. Momo ei kuitenkaan ole luonnostaan myrkyllinen, vaan joutuu syömään myrkyllisiä sammakoita (joiden myrkylle on itse immuuni) ja keräämään tätä myrkkyä kehossaan sijaitseviin rauhasiin, voidakseen sitten itse levittää sitä.


Luonne


Lyhyesti: sosiaalinen, tunneherkkä, pinnallinen, itsepäinen, utelias, eläväinen

Ensivaikutelma Momosta on se kuinka puhelias, ilmeikäs ja helposti lähestyttävä tämä on. Momo nauttii olla huomion keskipiste, hyvin ujolla, vienolla tavalla. Nainen vihaa olla yksin, mutta on oppinut elämänsä aikana sietämään sitä. Momo suhtautuu yleisesti uusiin tuttaviin avoimin mielin, kuka vaan voi olla hauskaa seikkailuseuraa! Tyttö on äärettömän utelias, mutta myös ovela. Hän on hyvin tunteellinen, ja Momon monet tunteet usein paistavatkin kasvoilta. Momo on halutessaan sekä kiltti, että ilkeä. Tärkeintä on että tämä pääsee ajamaan omaa ja läheistensä asiaa, Momo on valmis tekemään mitä vain haluamansa eteen, keinoja kaihtamatta. Momo rakastaa omaa tyttömäisyyttään ja ympäröi itsensä kaikella feminiinisellä. Yksi naiselle tärkeimpiä asioita on hänen itsensä ja ympäristön esteettisyys. Momo haluaa olla kaunis ja olla kauniiden asioiden ympäröimä.


Menneisyys

Momon äiti on hiranelainen ja isä breimiläinen. Tyttö syntyi Hiranessa ja asui valtaosan lapsuudestaan siellä. Momo on mm. käynyt alakoulun Hiranessa. Alakoulun lopussa Momon perheen täytyi muuttaa Irithiaan isän töiden takia, siellä Momo kävi yläkoulua. Tämän lisäksi tyttö asui vanhempiensa kanssa hetken Breimissä, sekä Nos Draganissa. Onneksi Momo on taitava hankkimaan ystäviä, joita hänellä onkin edelleen siellä sun täällä.

Muutettuaan omilleen Momo hankki asunnon Hiranesta, vaikka perhe jäi Nos Dragasiin, sillä Momo koki kaupungin asumistaan paikoista eniten kodikseen. Muuttaminen nuorena paikasta toiseen herätti tytössä kuitenkin seikkailunkaipuun, jota tämä ruokkii reppureissaamalla sekä muissa kaupungeissa, että niiden ulkopuolella.

Täysi-ikäisenä Momo on ottanut minkä työpaikan on saanut. Hän ei ollut varma siitä mitä haluaisi tehdä aikuisena, eikä siksi jatkanut opiskelemaan välittömästi. Momo on ollut töissä mm. ruokalähettinä, puhelinmyyjänä, kaupassa. Tällä hetkellä hän työskentelee leipomossa kassalla. Momo saakin joskus vuoron päätyttyä ilmaiseksi kotiin leipiä ja leivonnaisia, joita jäi päivältä yli. Viime aikoina Momoa on alkanut painostamaan tunne siitä, että pian pitäisi alkaa valitsemaan opiskeluala tai “kunnon” ammatti.


Muuta
  • lempivuodenaika on kevät
  • pelaaja keksi Momon nimen japaninilaisen liito-oravan nimestä (nihon momonga), maailmassa Momo kuitenkin tarkoittaa hiraneksi (japaniksi) persikkaa. Vanhemmat antoivat sen tytölle nimeksi, sillä tällä oli syntyessään (ja on edelleen) niin persikkainen iho ja pyöreät posket