Kaila Imai

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Ooka
Reactions:
Viestit: 181
Liittynyt: 26 Maalis 2022, 09:13

Kaila Imai

Viesti Kirjoittaja Ooka »

Nimi: Kaila Imai

Sielumuoto: Susi
Kaila on sinut sielumuotonsa kanssa, eikä joka hetki välttämättä edes hoksaa eläimellisempiä piirteitään. Liikkuessaan kaupunkien ulkopuolella Kaila on lähes poikkeuksetta sielumuodossaan hyödyntääkseen tarkemmat aistit.

Elementti: Vesi

Sukupuoli: Nainen
Ikä: 43 vuotta

Ammatti/elinkeino
Kaila työskentelee vartijana yhdessä Nos Draganin kauppakeskuksista. Tekee tuurausvuoroja ympäri Eterniaa. Vartijan työnsä lisäksi nainen on aktiivinen eränkävijä ja myy ne osat saaliistaan, joita ei itse tarvitse.

Maine

Kauppakeskuksien kauppiaat ja myyjät voivat tunnistaa vartijan, ja samaten toiset eränkävijät samoilta alueilta.

Vaikutelma

Ensivaikutelma Kailasta on omanarvonsa tunteva ja jylhä. Nainen ei siltikään vaikuta nokkavalta vaan rauhalliselta ja hiljaiselta tarkkailijalta, joka katoaa väkijoukkoon silmän räpäyksessä. Kaila ei ole kaikista avoin, joten sen lähestyminen "muuten vain" ei ole kovinkaan helppoa, mutta kohdattaessa nainen on peruskohtelias ja hillityn varautunut muita kohtaan. Samanhenkisten henkilöiden parissa Kaila on huomattavasti avoimempi.

Ulkonäkö

Pituus: 178 cm
Säkäkorkeus: 210 cm

Kuva
ihmisenä…

Rakenteeltaan Kaila on sopusuhtainen ja hyvässä kunnossa oleva keski-ikää lähentelevä nainen. Ulkona viihtyminen näkyy pisamaisesta ja päivettyneestä ihosta. Naisen piirteet eivät ole ihan niin pehmeät kuin hiranelaisilla yleensä vaan piirteitä terävöittää breimiläiset sukujuuret. Kailan korvat ovat valtaosan ajasta selvästi suippokärkiset.

Kailan hiukset ovat tummanruskeat ja yltävät niskaan. Osaa hiuksista pidetään nutturalla päälaella, jotta hiukset eivät roikkuisi naamalla. Ruskeiden suortuvien lisäksi Kaila on löytänyt myös harmaantuneita suortuvia.
Naisen silmät ovat väriltään orvokinsiniset. Silmien ilme on neutraali ja Kailaa on hyvin vaikea lukea niiden perusteella. Eikä se ole turhan ilmeikäs muutenkaan.

Kailan ulkona viihtyminen näkyy myös sen tyylistä. Vaatteilla voi yhtä hyvin liikkua kaupungilla ilman suurempaa ihmetystä, mutta lähteä myös metsään vaikka saman tien. Kylmemmällä säällä Kailalla näkee usein sen itsetekemiä neuleita.

Vartija on lävistänyt korviaan ja niistä löytyykin kultaisia nappikoruja. Nenästä roikkuu myös septum (kuvasta poiketen koruna on hevosenkenkä!), joka piilotetaan tarvittaessa kääntämällä. Kaulassaan Kailalla on usein kultainen choker-tyylinen kaulakoru, jonka se on saanut perintönä. Vapaa-ajalla Kaila käyttää myös paljon sormuksia, joista osa on selvää rihkamaa, mutta muutamat ovat selvästi arvokkaampia.

Kaila ei säikähdä reissussa tapahtuvia haavereita ja yksi naisen tunnistettavista piirteistä on suupielen arpi.

sielumuodossa…

Kailan sielumuoto on keskikokoisen ylärajalle luokiteltava susi. Sudetar on rähjäisennäköinen resupekka ja sen turkista voi roikkua kaikennäköisiä metsän sattumia. Mittasuhteet ovat sopusuhtaiset, jos ei lasketa töpöhäntää ja suuria korvia. Korvat ovat selvästi suuremmat ja teräväkärkiset. Lävistykset näkyvät myös sielumuodossa ja muuntuvat lumouksen avulla mukana.
Sielumuodon väritys jäljittelee hiusten ruskeaa sävyä ollen välillä tummempaan ja välillä vaaleampaan taittava. Karva on keskipitkää ja aivan korvien takaa lähtee selkärankaa seuraava, karkeampaa karvaa oleva irokeesimainen harjas. Harjas jatkuu pitkälle selän puolelle kadoten lopulta normaalin turkin sekaan lähellä hännäntyveä. Pituudeltaan harjas on muutamia senttejä muuta turkkia pitempää.

Muuta

Asuinpaikka
Kailalla on kaksi kotia. Kaupunkikoti sijaitsee Nos Draganin rauhallisemmalla asuinalueella. Talossa on neljä huonetta ja tupakeittiö, asuinneliöitä on n. 80m2. Toinen koti sijaitsee Nos Draganin ja Hiranen välissä havumetsässä. Tämä koti on pelkistetty ja yksinkertainen mökki, jota perhe on käyttänyt metsästysmajana. Mökissä ei ole erillisiä huoneita ja tila on yhtenäinen, minkä keskeltä löytyy lämpöä hyvin varaava leivinuuni. Asuinneliöitä mökissä on suunnilleen 50m2. Metsittyneellä pihalla on lihan säilömiseen tarkoitettu savustamo ja vaja sekalaiselle romppeelle sekä ansoille.

Triviaa
’ Kaila tupakoi säännöllisen epäsäännöllisesti, stressaavissa tilanteissa enemmän.
’ Kaila ei ole enää minkään uskonnon kannattaja, mutta luokittelee itsensä agnostikoksi, jolla on pakanapohjaisia uskomuksia.
’ Kaila kierrättää ja valmistaa monet asioista itse, jos se on mahdollista.

' Ääninäyttelijä | Miyuki Sawashiro

' Hahmo hyväksyttiin 10.12.2022
"Well, look who I ran into", crowed Coincidence.
"Please," flirted Fate, "this was meant to be."