Miya Naoko

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
silwe
Valvoja
Reactions:
Viestit: 613
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:26

Miya Naoko

Viesti Kirjoittaja silwe »

Kuva
Nimi: Miya Naoko
Ikä: 44
Skp: nainen
Ammatti: työtön
Elementti: maa
Asuinpaikka: Pikkuruinen asunto Hiranen laitakaupungilla.

Maine: Sielunvartijat koittivat pitää Miyan skandaalimaisen oikeudenkäynnin aika hyshys, mutta kyllä hänestä etsimällä löytää tietoa. Pitkänlinjan siekut ovat voineet tuntea Miyan vuosina 493-501. Jos alkaa etsiä, voi löytää maininnan siitä että vuonna 501 hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, syytteinä valta-aseman väärinkäyttö, törkeä henkinen pahoinpitely, magian väärinkäyttö, tabumagian kehittely, tabumagian käyttö henkilöön, murha tabumagian avulla. Hänet on hiljattain päästetty vähin äänin ehdonalaiseen vapauteen.
Kuva
Ulkomuoto: Kuivakka, on joskus ollut muodokas mutta yli vuosikymmen vankilassa otti veronsa. 181 cm. Ruumiinrakenne on ennen kaikkea jäntevä. Kullankeltaiset silmät, valkoiset hiukset ja kulmakarvat. Ripset olisivat myös valkeat, mutta nainen ehostaa ne mustiksi ettei näytä ihan niin aaveelta.

Sielumuoto: Kääpiökani+valkohäntäpeura. Suuri valkea kani, 190cm säkäkorkeudeltaan. Valkeaturkkinen kanintapainen, selkeästi korruptoitunut, katso kuva.

Luonne: Katkera. Fuck the police. Yli vuosikymmen vankilassa karisti viimeisetkin idealismin rippeet naisesta, ja tuosta on tullut kyyninen ja viileähkö.