Jules Sofia Garcia

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Dragonessu
Valvoja
Reactions:
Viestit: 520
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 22:41

Jules Sofia Garcia

Viesti Kirjoittaja Dragonessu »

Jules Sofia Garcia
Kuva

20 Nainen Opiskelija, tutkiva journalismi Tuli Nos Dragan

Maine: Jules tiedetään kohtuu laajalti ikäistensä seurassa SparklePanda nimimerkillä erilaisten FPS ja kauhupelien streamaajana. Tunnistettavimpia piirteitä on piikittelevät kommentit, kaksimieliset vitsit, sekä leikkimielinen "roastaaminen" streamien aikana.
Alallaan lupaava rikostoimittajan alku, mutta opiskelut olivat juuri vuoden mittaisella tauolla, joten ei ole kovinkaan tunnettu.

Ulkomuoto: Jules on ihmismuodossaan hento, hyvin siroluinen nainen. Lihasmassa on olematon, joten nuoren olemus vaikuttaa ajoittain jopa hauraalta. Lyhyen (158cm) opiskelijan yleisilme muodostuu aiemmin mainittujen lisäksi vitiligon tuomista pigmenttimuutoksista iholla, sekä suurista, ystävällisistä silmistä, joita ajoittain jopa koomisen isot silmälasit korostavat entisestään. Sielunpeilit ovat sävyltään kaksiväriset, iiriksen reunoilta tumman ruskeat, josta ne liukuvat kullanruskean kautta liki oranssimpaan, lämpimään sävyyn.
Neshamilaisen kasvonpiirteet ovat leveät ja aavistuksen kulmikkaat, mutta suuret kulmakarvat, sekä huulet tasoittavat naisen ilmettä huomattavasti. Kiharat, kullanruskean, tummanruskean sekä mustan kirjomat hiukset ylettyvät avoimena lapaluiden alapuolelle, mutta ne on usein nostettuna jonkinlaiselle sotkuiselle nutturalle korkealle takaraivolle, vallattomien suortuvien sojottaessa sinne tänne. Opiskelijalla on tapana haroa tukkaansa tuhankin paljon stressaantuneena, eli toisinsanoen aina.
Naiselta löytyy lävistykset molemmista nänneistä, sekä surface- lävistys rintalastasta. Kainaloiden alapuolella, kylkiluiden kaaren päällä on molemmilla puolin ilkeän näköiset, selkeärajaiset palovammat kämmenistä, kuin nainen olisi halannut itse itseään, tai joku koittanut nostaa aina samasta kohdasta erityisen väkivaltaisesti.

Sielumuodossaan Jules näyttää pääosin lehmänkirjavalta kultapandalta, muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta. Säkäkorkeus on 35 cm, pituus kuonosta ruumiin loppuun on 67cm, pörheä häntä itsessään on 56 cm, joten kyseessä on pienikokoinen eläin. Pandalla on korviensa välissä kaksi, ulospäinsuuntautunutta, sileärakenteista sarvea, jotka ovat sävyltään vaaleat. Eläimen silmät ovat pyöreät ja leveät, sekä sen kirsu on tavallista kuonoa leveämpi ja pehmeäpiirteisempi, sävyltään vaaleanpunertava. Kultapandan päälaella, sarvien välissä turkki on aavistuksen pidempää ja kulkee niskaa myöden selkärangalle ja sitä pitkin hännälle pienen harjaksen tavoin. Kultapanda + Ylämaan karja.

Muuta
- Synttärit joulukuun 23.pvä
- Ei syö punaista lihaa juurikaan
- Ahtaan ja suljetun paikan kammo
- Aina kylmissään
- Taipumus syömishäiriökäyttäytymiseen
- Tykkää talviurheilulajeista, vaikka ei ole urheilullinen
- Kömpelö
- Motorisesti levoton
- Allerginen porkkanalle, sekä kaalille.
Azula 🗡 DayanaraLilithLucas ⚡︎ Zola ☕︎