Oliviano "Oliver" Whitlock

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Lugetin
Reactions:
Viestit: 34
Liittynyt: 30 Kesä 2022, 18:17

Oliviano "Oliver" Whitlock

Viesti Kirjoittaja Lugetin »

Oliviano “Oliver” Whitlock

Ikä: 19
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Taitoluistelija, opiskelee sivussa taidetta
Elementti: Ilma
Asuinpaikka: Nos Dragan. Asuu pienehkössä yksiössä keskustassa.
Ääni: tulossa | Soittolista: tulossa

Maine
Opiskelijapiireissä Oliver tunnetaan hyväntuulisena papupatana, jonka löytää useimmista bileistä tanssimasta itseään puhki, kerjäämässä verta nenästään isoteltuaan väärille tyypeille ja kiehnäämästä silmää miellyttävien poikien kanssa. Taitoluistelupiireissä poika on alkanut ottaa viime vuosina suurempaa jalansijaa, ja kerää pikkuhiljaa mainetta nuorena lupauksena.

Ulkonäkö

Ihminen
164 cm pitkä (lyhyt), hoikka ja siro , muodoiltaan hyvin pehmeä nuorukainen. Iho on vaalea ja sitä peittävät sieltä täältä vitiligon aiheuttamat vieläkin vaaleammat läiskät, sekä tummemmat pisamat. Hiukset ovat luonnostaan valkoiset, mutta Oliver värjää niitä usein, etenkin pinkillä ja sinisellä. Silmät taittuvat pinkistä siniseen. Tatuointeja on kolme kappaletta: oikeassa okapäässä, oikeassa reidessä ja vasemmassa käsivarressa. Molemmissa korvissa on useampi korvakoru ja mustat silmälasit keikkuvat aina nenällä.
Vaatetuksen inspapinterest: klik

Välimuoto
Oliverin alakeho peittyy pehmeään, siniharmaaseen karvaan ja jalat muuttuvat vuohimaisiksi. Kuviot reisissä muistuttavat peuranvasan kuviointia ja töpöhäntä on myös päältä laikukas. Pojalle kasvaa vuohen korvat ja tyngät sarvet (kuvassa liian isot), ja nenänpää muuttuu pinkihtäväksi. Pupillit muuttuvat vuohimaisiksi.

Kuva

Eläinmuoto
Oliverin eläinmuoto on vuohi, mutta muistuttaa enemmänkin kiliä, kuin aikuista vuohta. Säkäkorkeus on 50 cm ja ruumiinrakenne on hieman pullukka. Sarvet ovat tyngät, korvat suurehkot ja turvankärki pinkihtävä ja samettinen. Kuviointi muistuttaa peuranvasaa, ja kasvoissa on siellä täällä pinkkejä pisamia.

Kuva

Luonne
Määrätietoinen - Kilpailuhenkinen - Utelias - Iloinen - Esiintyjä

Suloinen ulkomuoto hämää. Pastellisen kuoren alta löytyy yllättävänkin määrätietoinen oman tiensä kulkija ja todella energinen rääväsuu. Oliver on todellinen showpersoona, ja tuo rakastaa huomiota ja esiintymistä, sekä muiden miellyttämistä. Pojassa on huomattavissa tietynlaista ailahtelevaisuutta, sillä varsinkin tulistuessaan tuon tunteet voivat heitellä laidasta laitaan hyvinkin rajusti. Itsevarmuutta pojalta löytyy runsaasti, ja joskus vähän liikaakin, sillä kilipukki tuppaa joutua varsin helposti ongelmiin. Oliver on todella utelias kaikkea uutta kohtaan, joskus jopa hieman liiankin tunkeileva. Hän on hyvin intohimoinen, mitä tulee omiin mielenkiinnonkohteisiinsa. Ylipäätään todella iloinen ja veikeä kaveri, jonka kanssa tylsää hetkeä ei tule.


Nippelitietoa
- Oliverin syntymänimi on Nicolas, muttei koskaan pitänyt nimestään, joten vaihtoi sen heti kun pystyi. Nykyään poika käyttää lempinimeään Oliveria oikeastaan kaikkialla.
- Harrastaa videopelejä ja valokuvaamista.
- Vaikka Oliver opiskeleekin taidetta, unelmoi tuo eniten ammatilaistaitoluistelijan urasta ja panostaakin enemmän luisteluun, kuin kouluun.
- Jakaa satunnaisesti pikkutuhmaa sisältöä Onlyfansin kaltaiselle alustalle.
- Omistaa valkoisen ja pörröisen elementaalikissan nimeltään Prinsessa Cheerio von Meowtini (kuva tulossa myöhemmin.)
- Rakastaa makeita ruokia ja juomia.
- Näkee todella huonosti ilman lasejaan/piilareita.
- Pelkää verta.
- Inspapinterest: klik