Belinda Valoria

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Blizpie
Reactions:
Viestit: 27
Liittynyt: 15 Kesä 2022, 15:14

Belinda Valoria

Viesti Kirjoittaja Blizpie »

Kuva
Nimi Belinda Leandra Cassia Ellen Valoria
Kutsumanimi Bella
Ikä 30
Sukupuoli Nainen
Ammatti Taikajuomien valmistaja ja myyjä
Elementti Ilma
Asuinpaikka Nos Dragan
Ääni Rebekah Staton (Bethany Hawke, Dragon Age 2)

Maine
Bella tunnetaan Hurmaava Hutunkeittäjä taikajuomapuodin omistajana, hänet tunnetaan lämpimänä ja auttavaisena myyjättärenä mutta paljoa isompaa mainetta ei naisella henkilökohtaisesti ole. Valoria suku itsessään on tiedettävästi Neshamissa hyvinkin iso sana, kyseessä on rikas ja vaikutusvaltainen suku josta on antanut Eternialle monia kyvykkäitä lumoojia, parantajia että taikajuomien valmistajia.Hurmaava Hutunkeittäjä – Apua isoihin ja pieniin vaivoihin!

Hurmaava Hutunkeittäjä on vuosi sitten Nos Draganin keskustan laitamille perustettu parantaviin taikajuomiin erikoistunut liike. Liikkeessä myydään myös perus neutralisoijia lieviin allergisiin kohtauksiin, kuin myös unijuomia tuomaan apua univaikeuksiin. Taikajuomien lisäksi puodista löytyy jonkun verran kirjallisuutta liittyen taikajuomiin, niiden valmistamiseen ja ainesosien käsittelyyn liittyen.


Ulkonäkö
175cm
Pitkä, solakka ja ryhdikästä Bellaa koristaa maitokahvin värinen, virheetön iho mikä kielii ettei nuorinainen ole paljoa fyysistä työtä eläessään joutunut tekemään. Hyvin hoidetut, eloisat laineikkaat alaselkään asti ylettyvät hiukset ovat päältä väriltään ruskeat ja alta, sekä latvoista karamellinsävyiset. Kasvot on pitkänmuotoiset, selkeillä poskipäillä, pitkällä suoralla nenällä ja kissamaisilla isoilla mustanruskeilla silmillä koristeltu. Vasemman silmän alla on kolme kauneusmerkkiä, alahuulen oikealla puolella löytyy yksittäinen kauneusmerkki. Bellan kulmakarvat on huoliteltu ja kaartuvat loivasti silmien yllä.
Bella käyttää hyvin hillitysti meikkiä, toisinaan hän ehostaa silmiään kevyellä smokey eyella tai sitten kultaglitterillä, huulipunaa hän käyttää lähes päivittäin.

Välimuodossa Bella kasvattaa siivet selkäänsä, hänelle tulee pitkä häntä, jonka päädyssä on sulkia ja isohkot kissankorvat. Muutoksen edetessä sielumutooon kädet ja jalat muuttuvat kissan ja ihmisen välimuodoksi, kunnes päätyy täyteen sielumuotoonsa. Harvoin käyttää välimuotoa.

Sielumuodossaan Bella on pöllön ja kissaeläimen risteymä. Pöllön pää, kissan korvilla ja kissaeläimen ruumis siivillä. Säkäkorkeudeltaa 86cm, siipien kärkiväli noin neljä metriä. Väritykseltään ruskean eri vivahteinen. Ei käytä sielumuotoaan julkisesti.