Valko Řezník

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Ooka
Reactions:
Viestit: 181
Liittynyt: 26 Maalis 2022, 09:13

Valko Řezník

Viesti Kirjoittaja Ooka »

Nimi: Valko Řezník

Sielumuoto: Jättiläismustahevosantilooppi x susi
Valko varjelee sielumuotoaan tarkkaan eikä päästä sitä esille edes vahingossa, jos uskoo jonkun näkevän.
Elementti: Tuli

Sukupuoli: Mies
Ikä: 24 vuotta

Ammatti/elinkeino
Valko on juuri päässyt opiskelemaan varhaiskasvatusta Nos Draganiin. Opiskelun ohessa tekee satunnaisia vuoroja pieneen kukkakauppaan.

Maine

Valko on juuri muuttanut Nos Draganiin, joten sillä ei toistaiseksi ole mainetta.

Vaikutelma

Valkon ensivaikutelma on syrjäänvetäytyvä ja neutraali. Mies väistää hyvin helposti ja välttelee kiihdyttäviä tilanteita aktiivisesti, joskus jopa ääneen sanoen, ettei halua ongelmia. Valkoa voidaan pitää persoonana, jota on potkittu pitkin elämää ja se näkyy tietynlaisena alistuvana käytöksenä. Rauhoittelevat signaalit ovat myös kovassa käytössä Valkon kanssa kommunikoidessa.

Ulkonäkö

Kuva
Pituus ihmisenä: 172 cm

ihmisenä…

Valko on sopusuhtainen ilmestys, vaikkakin hieman hintelänpuoleinen vielä toistaiseksi. Miehen massankeruu on vielä kesken ja kuntotesteistä Valko saisi tyydyttävän tai sitä huonomman tuloksen. Hukan kasvonpiirteissä yhdistyy pehmeä pyöreys ja terävät reunat mm. poskipäissä.

Lähes mustat hiukset on ajeltu lyhyeksi siiliksi, jota ylläpidetään säännöllisellä leikkuulla. Päänahassa on muutamia pieniä kaljuja arpia, joista näkee, ettei leikkuu ole aina mennyt ihan putkeen… Toistaiseksi rutiininomaisena tapana Valko siistii kasvonsa joka aamu.
Miehen silmät ovat väriltään jäänsiniset. Silmien perusilme on neutraali ja mitään paljastamaton.

Valkon vaatekaappi on suppea ja sieltä löytyy lähinnä arkeen soveltuvia vaatteita, jotka ovat selvästi markettilaatua. Mies on tottunut neutraaleihin väreihin ja jäänyt niiden käyttöön jumiin.

Hukan habituksesta löytyy silmiin pistäviä piirteitä, joiden alkuperää voi vain arvailla. Näkyvin ja huomattavin on silvotut korvanpäät, joita mies yrittää peittää pipoilla ja kangaspannoilla. Molempien silmien alla on myös siistit arvet, jotka ovat selvästi lääkärin suorittamasta operaatiosta peräisin. Arvet ovat arjessa melko huomaamattomat ja Valkon kasvoja saa tutkia tutkimalla, jos ne haluaa huomata.

sielumuodossa…

Jaa-a

Muuta

Asuinpaikka
Valko asuu koulun tarjoamassa opiskelija-asunnossa Nos Draganissa. Huoneessa ei näy personoinnin merkkejä, sillä Valkon omaisuus on hyvin vähäinen. Huone on osa solukämppää ja Valkolla on kaksi asuintoveria.

Triviaa
’ Valko kammoaa pimeyttä ja tästä syystä sillä on aina jokin valonlähde mukanaan, myös öisin nukkuessaan.
' Valko on kiinnostunut käsillä tekemisestä.

' Pinterest

' Hahmo hyväksyttiin 12.06.2022
"Well, look who I ran into", crowed Coincidence.
"Please," flirted Fate, "this was meant to be."