Shane White

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Samiel
Ylläpitäjä
Reactions:
Viestit: 479
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:05

Shane White

Viesti Kirjoittaja Samiel »

Kuva

Nimi: Shane White (Zachary Moore)
Ikä: 32v
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Sielunvartija: Suojelijoiden luutnantti
Elementti: Tuli
Asuinpaikka: Nos Dragan
Ääni:

Maine
Shane tunnetaan pääosin vuosikymmenen ajan suojelijana toimineena hyväntuulisena sielunvartijana, joka ylennettiin luutnantiksi Nos Draganissa nelisen vuotta sitten.

Jotkut tietävät Zachary Mooren vuosien takaa lapsena ja nuorena kaksoisveljensä kanssa jatkuvasti suurempiin ongelmiin joutuneena poikana, joka teini-ikäisenä katosi piireistään jäljettömiin. Zacharyn silloin tunteneet uskovat pojan kuolleen.


Ulkomuoto
Ihmismuoto
Pituus: 185cm
Shane on rakenteeltaan raskaamman puoleinen keskiraskas lihaksikkaalla vartalolla, jota pehmentää kevyt kerros rasvaa ja vähän enemmänkin keskivartalon ympärillä. Ihon sävy on natiiville Harlanilaiselle tyypillinen ruskea. Miehen pää on suorakulmion mallinen, silmät hieman kulmista alaspäin kääntyvän kapean mantelimaiset, kulmat suorahkot, huulet ohuet, ja nenä suora. Kasvoilta löytyy useimmiten myös yksinkertaiset viikset ja lyhyt leukaparta. Shanen hiukset ovat puolipitkät ja luonnostaan sotkuisen tuulentuivertamat laineikkaat. Väriltään hiukset ja muu karvoitus on tummaa rusehtavan punaista. Miehen silmät ovat meripihkan oranssit.

Shane on menettänyt oikean kätensä hauiksesta lähtien, jonka vuoksi miehellä on sen tilalla maaginen mustakultainen proteesi.

Sielumuoto
Korkeus: 170cm
Shanen sielumuoto on erityisen pörheä, tuuheaturkkinen vuorisusi (dhole) madagascarintuulihaukan siivillä. Väritykseltään eläin on pääasiassa tumman punertavan ja valkoisen sekoitus mustilla yksityiskohdilla. Miehen proteesi muuttuu muodonmuutoksen mukana puuttuvaksi oikeaksi etujalaksi.


Galleria
Kuva
©