Fionn Tonrak Tanuyak

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Finnian
Reactions:
Viestit: 425
Liittynyt: 04 Touko 2022, 07:58

Fionn Tonrak Tanuyak

Viesti Kirjoittaja Finnian »

Nimi: Fionn Tonrak Tanuyak
Ikä: 20
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Valon Temppeli: Shali
Elementti: Vesi
Asuinpaikka: Nos Dragan

Maine: Ei omista kauheammin mainetta toistaiseksi.

Kuva
Ulkomuoto: Pituus: 170 cm. Fionn on hoikka ja vähän rääpäleen näköinen nuori. Fionnilla on oranssinpunaiset, ilmavan pöyheät hiukset, jotka yltävät vähän leuan alapuolelle. Hänen kasvot ovat pitkänmalliset, nenä on suorahko ja miehellä on pyöreät, vihreät silmät. Nuorukaiselta löytyy paljon pisamia kasvoista sekä kaikkialta ympäri kehoa. Fionn pukeutuu pitkälti sukupuolineutraalisti, välittäen enimmäkseen vaatteiden mukavuudesta. Shortsit, hameet ja t-paidat ovat mieluisia.
Eläinhahmo: Peura/Pöllö. Säkä: 80 cm. Pöllön siivet omaava sarvekas peura. Värimaailmaltaan tornipöllön kaltainen, mutta paikoittain turkista löytyy punaisempiakin kohtia, lähemmäs Fionnin ihmismuodon hiusten väriä.

Menneisyys: Fionn syntyi nuoremmaksi lapseksi keskiluokkaiseen perheeseen. Hänen äitinsä oli paikallinen parantaja ja isä oli muualta töiden perässä Irithiaan muuttanut kaivostyöläinen, joka kuitenkin kuoli kaivosonnettomuudessa Fionnin ollessa hyvin nuori. Kasvaessaan Fionn ottikin paljon mallia isosiskoltaan ja äidiltään, mutta isähahmon puute oli silti vaikeaa nuorelle Fionnille.

Koulussa Fionnilla oli aika huono menestys. Mikään ei kauheasti kiinnostanut ja nuorukainen vietti paljon aikaa huonoissa porukoissa. Peruskoulusta surkein tuloksin suoriuduttuaan Fionn yritti jatkaa koulunkäyntiä, luovutti, ja koetti töissäkin olla jonkin aikaa. Lopulta hän kuitenkin päätyi äitinsä usuttamana liittymään Valon Temppeliin, missä hänen siskonsakin parhaillaan oleili. Siellä Fionn työskentelee nykyhetkenäkin.
IslonFionnAraceliMae