Sivu 1/1

Abrax Makt Nazari

Lähetetty: 09 Touko 2022, 17:36
Kirjoittaja silwe
ABRAX MAKT NAZARI
Kuva
Any man who must say 'I am king' is no true king at all.

Nimi: Abrax Makt Nazari
Ikä: 42
Sukupuoli: mies
Ammatti: Solariksen neuvoston jäsen
Elementti: vesi
Asuinpaikka: suvun palatsi Desaissa, mutta myös työasunto Nos Draganissa sijaitsevassa pilvenpiirtäjässä

Maine: Vastikään nousi isänsä tilalle Solariksen neuvostoon. Polveutuu ennen sieluruttoa ja maiden yhdistymistä Desaita hallinneesta kuningassuvusta. Ankara, mutta yleisesti jokseenkin oikeudenmukaisena ja kehitystä ajavana pidetty johtaja Desaissa.


Ulkomuoto
Ihmisenä
Arvet
180 cm pitkä, harteikkaamman puoleinen ja lihaksikas, asemastaan huolimatta säänpieksemän näköinen mies. Hieman tummahko iho, jota kirjoo vaaleammat arvet siellä täällä. Vasemman silmän yli menee erityisen pahannäköiset arvet, jotka näyttävät olevan myös kyseisen silmän sokeuden syy. Vasen silmä on siten samea ja hieman hopeahtava.
Oikea silmä on yhä kirkkaan mintunvihreä, katseeltaan pistävä ja tuomitseva. Hiuksiaan Abrax pitää käytännöllisen lyhyinä, partaa hieman pidempänä, mutta sitäkin hyvin hoidettuna ja muotoiltuna - yhtenä ainoista ulkonäöllisistä turhamaisuuksistaan.

Kuva
Sielumuoto
Kojootti/panssarivyölisko.
Suuri, 195 cm säkäkorkeudeltaan oleva lihaksikas mutta hoikkarakenteinen kojootti, jonka lyhyt turkki muuttuu liukuen panssarimaisiksi suomuiksi päälaella, niskassa, selässä ja hieman jaloissa. Häntä on pitkä ja piiskamainen, myös panssaroitu. Panssarisuomut ovat reunoiltaan rosoisia ja terävähköjä. Purukalusto on todella terävää, ja vasen silmä on yhtälailla sokeutunut kuin ihmisenäkin.

Luonne
-


Menneisyys
tulee kunhan saan tiivistettyä sen julkisesti tiedossa olevaan muotoon


Muuta
Nazarien suku on vallassa Desaissa, ja sen alaisuudessa olevat suvut seuraavina pyramidihierarkiassa. Valta pidetään oikeissa käsissä varallisuuden, uhkailun ja divide et impera -metodin avulla.
Mafia kulkee omissa, rikollispiireissä, ja kansankielisemmin nimellä Hadir, viitaten tapaan jolla se valvoo Desain elämää, paikoitellen hyvinkin tarkasti. Virallisesti mafiaa ei ole olemassa, mutta on ns open secret että Nazarit pyörittävät sellaista.

Nazareilla on oma vartiokaartinsa, joka on käytännössä privaatti palkka-armeija, mutta ei tietenkään kulje sillä nimellä ettei herättäisi liikaa levottomuutta.

Desaissa on 3-4 miljoonaa asukasta (vastaa väkiluvultaan n. LA), ja on menneisyydessä ollut kaupungeista eniten luokkajaottunut. Aavikkokeitaalla sijaitsevassa Desaissa viljely on perinteisesti ollut haastavaa ja se on menneisyydessä ollut aika riippuvainen muista kaupungeista. Aiemmin kaupungissa oli ongelmana se, että suurin osa asukkaista oli köyhiä, ja valtaa piti pieni eliitti jotka omisti suurimman osan kaupungista ja sen ekonomiasta, ja pyörittivät kaikkea hyvin itsekkäästi.

Yhdistymisen jälkeen ja teknologian sekä magian kehityksen myötä tilanne Desaissa on tasoittunut huomattavasti, kaupunkiin on muodostunut alati kasvava keskiluokka ja slummit pienenevät vuosi vuodelta ainakin näennäisesti.
Abrax on valtaan noustuaan ajanut Desain asemaa monin tavoin, mutta muun muassa myös nostamalla ihmisiä slummioloista keskiluokkaan ja saanut sitä kautta paljon uskollisuutta ja hyvää mainetta osakseen.