Remir Deimos Ryuzaki

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Samiel
Ylläpitäjä
Reactions:
Viestit: 479
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:05

Remir Deimos Ryuzaki

Viesti Kirjoittaja Samiel »

Kuva

Nimi: Remir Deimos Ryuzaki
Ikä: 23v
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Lähetti
Elementti: Maa
Asuinpaikka: Nos Dragan
Ääni: Owl city - To the sky
Maine
Ei erityistä mainetta. Kiireisiä pientilauksia tekevät tietävät Remirin yhtenä Wingers-lähettipalvelun lähettinä.

Wingers on lähettipalvelu, joka erikoistuu nopeisiin, kiireellisiin pienlähetyksiin lyhyellä varoitusajalla. Wingersin kautta ei voi suoraan ostaa tavaroita, mutta palvelua voi käyttää valmiiksi muualta tilattujen/ostettujen tavaroiden hakemiseen, tai kiireellisten kirjeiden tai pakettien kuljettamiseen.

Ulkomuoto
Ihmismuoto
Kuva
* Silmät ovat kuvassa liian vaaleat, oikea silmien väri on kuvaa tummempi syvänsininen.
Pituus: 165cm
Remir on rakenteeltaan kevyt ja hento. Miehellä ei ole lihaksia tai massaa nimeksikään. Tuon kasvonpiirteet ovat pehmeät ja poikamaiset. Kasvot ovat timantinmallisen suuntaiset. Miehen silmät ovat suuret ja pyöreähköt, mutta aina vähän surullisen näköiset, nenä on pieni ja päästään hieman ylöspäin kääntynyt, poskipäät korkeat. Remirin hiukset ovat kauttaaltaan valkoiset ja useimmiten vähän ylipitkäksi kasvaneen näköiset ja sojottavat miten sattuu sekaisesti joka suuntaan kurittomasti tuuheina tuppoina. Kulmakarvat ovat yhtälailla valkoiset, ja suorahkot, keskeltä sivuille alaspäin kääntyneet. Remirin iho on hyvin kalpea, ja tuon kroppa on täynnä erilaisia ja -kokoisia arpia. Miehen silmät ovat kauniit syvänsiniset.
Remir käyttää pääosin mukavia ja pehmeitä vaatteita, joihin kuuluu muun muassa ylisuuret, kuviolliset neuleet. Tuo myös koristelee itseään usein itsekasvattamillaan kukkasilla ja kasveilla.

Sielumuoto
Korkeus: 213cm
Remirin sielumuoto on erityisen pörheä lumileopardi suurilla tunturipöllön siivillä. Muodon pohjaväri on puhtaan valkoinen. Lumileopardille tunnusomaiset pilkut ilmenevät haalean sinisinä siellä täällä kroppaa. Nenä ja polkuanturat ovat erittäin haaleat siniset.
Suuntaa antava kuva värityksestä (ilman siipiä, hännänpää valkoinen, korvissa "valesilmät").


Galleria
Kuva
© Finnian