Chione Wardiya

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Yuno
Reactions:
Viestit: 16
Liittynyt: 07 Touko 2022, 20:59

Chione Wardiya

Viesti Kirjoittaja Yuno »

Nimi: Chione Wardiya
Ikä: 32
Eläin: Kissa
Sukupuoli: nainen
Ammatti: Muotisuunnittelija/ompelija.

Oma brändi on nimeltään Skarabee, jonka sisällä on kaksi eri mallistoa, Skarabee ja Skarabella. Skarabee sisältää sekä miehille ja naisille tyylikkäitä arkipäivän vaatteita ja asusteita. Skarabella taas on juhlavaatemallisto sekä miehille, että naisille. Nämä juhlavaatteet ovat nimenomaan hienompiin juhliin kuten tanssiaisiin, häihin jne. Näitä myydään sekä Nos Draganissa ja Desaissa olevissa hienoissa omissa kaupoissaan.

Skarabee brändi tunnetaan siitä, että sen vaatteet ovat mukavia, mutta tyylikkäitä. Sille on ominaista erikoiset muotoilut, sekä leikkaukset ja myös erilaiset värit ja rohkeat kuosit. Tällä brändillä ei ole yksivärisiä perus t-paitoja tai paitoja pelkän logon kanssa, vaan vaatteissaan on aina jotain vähän erilaista, joku pieni mauste. Tämä brändi myös käyttää erilaisia kangasmateriaaleja ihan puuvillasta silkkiin ja pitsiin.

Elementti: Maa
Asuinpaikka: Desai, Luksushuvila kaupungin rajamailla.

Maine: Chione tunnetaan omalaatuisena tyyliguruna, joka viihtyy paljon yksistään. Jotkut sanovat hänen olevan muoti- ja vaatemaailman nero, jolla on luovia ideoita ja loistava tyylisilmä. Toiset taas pitävät häntä kevyesti jopa hulluna. Se kumpi on totta, ei voi tietää. Joka tapauksessa nainen on melko kuuluisa etenkin iltapäivälehtien sivuilla ja seurapiiritapahtumissa, joskus jopa lahjoittaen hyväntekeväisyyteen. Hänet tunnetaan vahvoista mielipiteistään ja suoraselkäisestä toiminnastaan, ilman kumarteluja.

Ulkomuoto: Chione näyttää ikäistään nuoremmalta, noin 26-27 vuotiaalta. Hän on 167 cm pitkä solakka ja hoikka. Hän omaa vahvan kurvin vyötärössä, mutta rintamus ja takamus jäävät melko pieniksi. Lihaksia on vain terveellisen naisen verran. Iho on väriltään sisarensa tavoin haalean ruskea vivahteella kuparia. Kasvot ovat pienet ja hieman terävät. Naisella on korkeat poskipäät ja terävä leuka. Kasvot ovat maliltaan timantin malliset ja niitä kehystää mustat lyhyet kiharretut hiukset, joihin upotetaan ties mitä koruja ja joskus värjäillään raitoja.

Naisella on mustat suorat etuhiukset, juuri tummien huoliteltujen kulmien yläpuolelle. Naisella on turkoosit kissamaiset silmät, pieni nenä ja vähän täyteläisemmät huulet. Iho on virheetön ja naista voisi kuvailla hyvinkin kauniiksi. Hän on yleensä hyvin huoliteltu päästä varpaisiin.
Vaatetus on hyvin trendikästä ja vaihtelevaa. Nainen ei juurikaan samaa vaatetta yhtäjaksoisesti kahta päivää enempää pidä. Hän pukeutuu yleensä melko kehonmyönteisiin vaatteisiin, etenkin mekot ja erilaiset caprit ja tiukat housut ovat hänen juttunsa. Nainen on rohkea asuvalinnoissaan, joskus turhankin rohkea. Eikä aina paljastakaan pintaa jää näkemättä. Toki koskaan vaatetus ei ole täysin siveetöntä. Hän myös oman merkkinsä mukaisesti käyttää asusteita ja värejä. Nainen ei koskaan osta omia vaatteitansa, hän tekee ne itse. Joskus hänen vaatteensa ovat omasta merkistään, joskus ovat sen ulkopuolelta, eivätkä koskaan tule edes myyntiin.

Eläinmuoto: 30 cm säkäkorkeus ja 3 kiloa painava hyvin siro kissa mustalla puolipitkällä turkilla. Turkissa on kultaisia täpliä selässä ja kyljissä ja kevyillä vähän huomaamattomilla raidoilla hännässä ja tassuissa.. Kissalla on isot turkoosit silmät. Ulkonäkö muistuttaa paljon egyptin mau- rotuista kissaa.

Luonne:
Chione on luova ja taiteellinen sielu. Hän rakastaa värejä ja luontoa, nähden paljon kauneutta ympäristöstään ja muista ihmisistä. Hänessä on myös kissamaisia piirteitä, sillä hän on melko jääräpäinen ja omaa tietynlaisen temperamentin. Hänellä on vahvoja mielipiteitä, eikä peräänny niissä juuri yhtään. Hän myös on melko kunnianhimoinen ja periksi antamaton, joka on tottunut tekemään töitä haluamansa eteen.

Chione on hyvin tunteellinen ja herkkä. Hän loukkaantuu, hermostuu ja jopa ihastuu herkästi. Hän on itsevarma, eikä häpeä näyttää tunteitansa, olen siten melko suora nainen. Nainen ei koskaan peittele mitään tai edes valehtele. Hän vihaa valehtelua. Vaikka tunteiden skaala on vaihteleva, se ei ole silti epävakaata.
Nainen osaa olla ihmisten kanssa ja osaa jutella, hän vain mielummin tykkää pysyä omissa oloissaan ja omissa fantasiamaailmoissaan kotona. Se miksi naista pidetään omalaatuisena oman tyylinsä lisäksi, on se, että vaikka hän pystyy hyvin sosiaalisin tilanteisiin, niin mikään ei takaa, että hän on äärimmäisen hyvä siinä. Chione ei osaa lukea toisia ihmisiä yhtään. Hän ei ymmärrä epäsuoria vihjauksia tai viittauksia. Hän ei osaa myöskään lukea, muita kun vahvoja tunteita ihmisistä, ollen siten kevyen naiivi. Hän on itse aika suorapuheinen, jolloin saattaa vahingossa loukata, vaikkei se välttämättä tarkoitus olekaan.

Nainen ei ole empaattisimmasta päästä, mutta ei täysin epäempaattinenkaan tai edes paha. Hän kokee myötätuntoa nimenomaan köyhiä kohtaan ja harrastaakin vähän hyvän tekeväisyyttä heidän vuokseen. Chione on todella pinnallinen, jopa vähän diiva. Hän tykkää näyttää hyvältä, lähes virheettömältä ja tykkää rikkauksista ja rahan tuhlaamisesta. Hän tykkää hemmotella itseään ja joskus ystäviäänkin, jos sellaisia naisella on.

Nainen on todella utelias ja jää mielellään salaa kuuntelemaan toisten keskusteluja, joskus jopa seuraten salaa uteliaana muita. Mutta jos paha tilanne sattuu, nainen ei ole mikään sankari, vaan joko yrittää puhua tai maksaa itsensä pois vaikeuksista. Pahimmassa tapauksessa hän vain juoksee karkuun ja soittaa apua turvallisen matkan päästä. Hän pelkää väkivaltaa ja halveksuu rikollisia, haluten välttää kaikkia roistoja hinnalla, millä hyvänsä.

Menneisyys:
Chione syntyi aavikkokaupungissa Desain kaupungissa melko yksinkertaiseen perheeseen. Tyttö jo melko pienestä pitäen osoittautui hyväksi piirtäjäksi ja omasi jonkinlaista värisilmää. Chione oli melko utelias, uhkarohkea ja vilkas lapsi, jolla oli äärimmäisen hyvä mielikuvitus. Hänen luovuus oli huipussaan, mutta muut eivät oikein ymmärtäneet tyttöä. Tyttö oli jo alussa sosiaalisesti tosi kömpelö, joten hän ei oikein tullut täysin juttuun muiden lasten kanssa. Vanhemmat jopa epäilivät Chionessa jotain lievää mielisairautta, mutta mitään ei löytynyt koskaan.

Muut lapset vieroksuivat häntä, vältellen häntä jolloin Chione aina tunsi olevansa jotenkin erilainen ja paikkaan kuulumaton. Hän myöskin aina halusi paljon. Hän halusi leluja, vaatteita, koruja. Paljon materiaa, mitä ei vain voinut saada. Chione oli yksinäinen, kunnes sai pikkusiskon. Tätä hän rakasti yli kaiken ja leikitti siskoansa minkä ehti.

Koulussa Chione oli vielä melko villi, hän ei saanut ystäviä, hänet jätettiin ulkopuolelle muusta porukasta ja jopa välillä nälvittiin koko koulun ajan. Mutta koulun arvosanat olivat huippuluokkaa ja Chione osoittautui hyvin älykkääksi, ainakin silloin kun häntä kiinnosti. Kuvaamataito ja käsityöt olivat aina tytön mieleen ja jo melko pian koulussa hän alkoi kiinnostumaan muodista ja vaateista. Nainen kehittyi melko varhain ja teini-iässä hän olikin jo mini-aikuinen, huonolla asenteella. Lähemmäs aikuisena nainen alkoi rauhoittumaan ja alkoi kiinnostumaan ihmisistä opetellen sosiaalisia taitoja. Hän yhtäkkiä sai muutamia ystäviä ja alkoi nauttimaankin näiden seurasta. Samalla hän piti yhteyttä siskoonsa, josta välitti edelleen kovin paljon.

Valmistuttuaan Chione ensin perusti oman ompelimon, jossa teki mittatilaustyönä vaatteita, hän kiri mainetta melko nopeasti hyvästä maustaan ja loistavasta käsityöstä. Hän tuli eräänä iltana väkivaltaisen ryöstön uhriksi, minkä seurauksena tuli traumat ja nainen alkoi pelkäämään väkivalta tilanteita. Ryöstäjistä osa saatiin kiinni, mutta osa ei koskaan. Nainen kumminkin selviytyi osittain tilanteesta ja lähti pyörittämään bisnestä uudestaan.

Muutaman vuoden työskentelyn jälkeen hän alkoi perustamaan omaa brändiä. Brändi nousi pikkuhiljaa suosioon ja nyt nainen onkin rikastunut suunnittelemiensa vaatteiden avulla ja tullut myös kuuluisaksi monien keskuudessa. Kumminkaan kuuluisuus ei tule yksin, sillä naisella on kilpailijoita ja myös muutama ikävä stalkkeri.

Muuta nippelitietoa:

- Nainen kasvattaa voimillansa kissanminttua ja käyttää sitä, saaden mielenkiintoisia vaikutuksia siitä
- Chione on auringon palvoja ja mielellään kellii auringon valossa, kuin kissat. Joskus jopa ihmismuodossa ja alasti.