Nahuel Caio Soarez

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
silwe
Valvoja
Reactions:
Viestit: 613
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:26

Nahuel Caio Soarez

Viesti Kirjoittaja silwe »

NAHUEL SOAREZ
Kuva
-tatuointien suunnittelu vielä hieman kesken-
Nimi: Nahuel Caio Soarez
Skp: mies
Ikä: 20
Elementti: ilma

Ammatti: opiskelee web designia
Asuinpaikka: kattohuoneisto Nos Draganissa, mutta kotoisin Neshamista

Maine: Järjestää yksiä Nos Draganin parhaista pintaliitobileistä. Hauskaa bileseuraa, vaikka onkin hieman ujo ilman viinaa.


Ulkonäkö
Kuva
© Finnian
Ihmismuodossa
184 cm pitkä, hoikahko mutta silti lihaksikas, sen näköinen että käy salilla ja huolehtii ulkomuodostaan, muttei edes yritä olla mikään turpea salimake. Haalean keltavihreät, suurehkot silmät, hienopiirteiset, melkein veistokselliset kasvot korkeine poskipäineen. Herkästi kihartuvat hiukset ovat oikealta väriltään punertavan keskiruskeat, mutta usein latvoistaan oranssiksi värjätyt. Luonnostaan herkästi ruskettuva iho, joka näyttää päivettyneeltä myös silloin, kun nuorukainen ei ole viettänyt paljoa aikaa ulkona auringon ollessa ylhäällä.
Molemmissa korvissa on useita korvanreikiä, ja vasemmassa korvassa industrial-lävistys. Vasemmassa kulmassa lävistys. Nännilävistykset. Kasa tatuointeja.

Sielumuoto: Kuparinvärinen feeniksmäinen lintu, jonka molempien siipiparien siipiväli on kuusi metriä, korkeus päälaelta maahan kaksi metriä. Pitkä, kolmihaarainen pyrstö, jaloissa kultaiset sirppimäiset kynnet. Päälaella ilmeikäs höyhentöyhtö, nokka on pitkä, ei erityisen vahvan näköinen mutta sitäkin terävämpi. Pohjainspiraationa oriole lauluineen. Lisäksi hoatzin bird, jolta sielumuotoon tulee toisessa siipiparissa olevat siipikynnet (etusormi ja peukalo).