Theodore ”Teddy” Archibald

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
River
Reactions:
Viestit: 26
Liittynyt: 08 Kesä 2022, 08:21

Theodore ”Teddy” Archibald

Viesti Kirjoittaja River »

Kuva

NIMI — Theodore ”Teddy” Archibald
IKÄ — 37 vuotta
SUKUPUOLI — Mies
AMMATTI — Solariksen neuvoston jäsen, Nos Dragan
ELEMENTTI — Vesi
ASUINPAIKKA — Nos Dragan


MAINE
Archibaldien nimessä haisee vanha raha; kun Nos Dragania vasta rakennettiin, breimläinen rikas ja vaikutusvaltainen suku sijoitti monipuolisesti nousevaan pääkaupunkiin. Suku omistaa sekä vuokraa alueelta merkittäviä kiinteistöjä ja on vahvasti mukana muun muassa pankkitoiminnassa ja aluehallinnossa. Sen jäseniä on myös istunut Solariksen neuvostossa, johon Teddykin valittiin isänsä seuraajana.

Ennen vasta alkanutta uraansa neuvostossa kultalusikka suussaan syntynyt veijari ehti sukunsa vastalauseista huolimatta opiskella suojelijaksi (pitäjäksi) ja senkin jälkeen seikkailla pitkin Eterniaa. Teddy palasi neljä vuotta sitten Nos Draganiin astuakseen niihin saapikkaisiin, joihin hänen oli koko ajan odotettukin astuvan, ja alkoi luoda omaa, poliittista uraansa. Teddyn tavoittelema politiikka on varsin idealistista, ja sen keskiössä on mahdollisimman puhdas sekä läpinäkyvä demokratia vailla korruptiota ja epätasa-arvoisuutta. Mies on ahkera somettaja, jolla on laaja ihailija- sekä vihaajakunta. Veijarilla on myös melkoisen juhlijan maine, vaikka tosiasiassa juhlii harvoin, mutta tekee sen aina näyttävästi.


ULKOMUOTO
Pituus 191 cm. Pitkä ja jäntevän lihaksikas, veijarimaisen näköinen pisamanaama. Silmät jäänsiniset, oikeassa poskessa miltei sydämen muotoinen syntymämerkki. Iho on makean ruskettunut, hius- ja partatyyli vaihtuvat tuon tuosta. Pukeutuu lähes poikkeuksetta värikkäästi ja suureellisesti. Mieltyi Harlanissa seikkaillessaan stetsonien käyttöön.

Eläinmuoto on biisonin värinen, nelisarvinen jättiläishärkä, jonka säkäkorkeus on 2,8 m.


LUONNE
Sanavalmis, röyhkeä, elämänjanoinen, hyväntuulinen, äkkipikainen, suojelunhaluinen, sitoutumiskammoinen. Huomiota herättävä persoona, jota on helppo niin rakastaa kuin vihata.


Lokikirja | Seuranhaku | Ääni
Poikani Teddy.