Darius Rasheed

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Samiel
Ylläpitäjä
Reactions:
Viestit: 479
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:05

Darius Rasheed

Viesti Kirjoittaja Samiel »

Kuva

Nimi: Darius Rasheed
Ikä: 30v
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Rituaaliparantaja (Hedepalatsissa), satunnaisesti kurtisaani
Elementti: Ilma
Asuinpaikka: Nos Dragan
Ääni:
Maine
Darius tunnetaan Hedepalatsilla yhtenä parhaista rituaaliparantajista. Jotkut saattavat tietää miehen myös ajoittaisena kukkasena. Muualla miehellä ei ole erityisempää mainetta, mutta ne jotka ovat sen tavanneet tietävät Dariuksen useimmiten rauhallisena ja harkitsevana, mutta mielellään juttelevana ja kuuntelevana ihmisenä.

Ulkomuoto
Ihmismuoto
Pituus: 173cm
Darius on rakenteeltaan siromman puoleinen keskiraskas. Miehen kroppa on notkea ja kevyen lihaksikkaan hoikka pienellä pehmeydellä. Piirteet ovat yleisesti pehmeämmän puoleen. Pää on timantin muotoinen ja kapeahko, nenä pieni ja pyöreä, alahuuli on ylähuulta selkeästi pulleampi ja täydempi, ja silmät kulmistaan ylöspäin nousevat ja muutoin raskaat. Dariuksen hiukset ovat pitkät, tuuheat ja täysin suorat, yleensä auki ja korvan takana. Hiukset ovat miehen muun karvoituksen tavoin puhtaanvalkeat. Silmät ovat väriltään kaksiväriset, pupillin ympäriltä kirkkaat keltaiset ja muutoin purppurahtavan liilat.

Dariuksen silmien alta löytyy mustalla tatuoidut tähdet ja miehen koko selkään on tatuoitu valkoisella kristallimusteella avaruusmaisema planeetoista ja tähdistä. Miehen korvanlehdissä on molemmin puolin kaksi lävistystä, joista löytyy useimmiten paksut kultaiset renkaat.

Sielumuoto
Pituus: 13m
Dariuksen sielumuoto on kobramainen käärme, joka on täysin valkean, mustakuvioisen turkin peitossa. Turkki kasvaa yllättäen suoraan karvan väriä heijastavista suomuista ihon sijaan. Käärmeeltä löytyy myös pehmoiset naalinkorvat.

Dariuksen sielumuodon myrkky ei ole vaarallista, ja sen ainoa funktio on nukuttaa. Myrkky alkaa nopeasti väsyttämään ja aiheuttamaan uupumusta ja lopulta univajeen kaltaisia oireita, kunnes uhri nukahtaa. Darius kerää tätä myrkkyä joskus itse ja käyttää sitä unilääkkeinä muille, vaikka valitettavasti mies onkin immuuni omalle myrkylleen.

Galleria
Kuva
©