Hayate Fujimori

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Ooka
Reactions:
Viestit: 181
Liittynyt: 26 Maalis 2022, 09:13

Hayate Fujimori

Viesti Kirjoittaja Ooka »

Nimi: Hayate Fujimori

Sielumuoto: Jänis x poro
Hayate liikkuu pääasiassa ihmisennäköisenä. Liukumista eläimellisempään muotoon aiheuttaa kuitenkin voimakas stressi ja ahdistus.
Elementti: Ilma

Sukupuoli: Mies
Ikä: 26 vuotta

Ammatti/elinkeino
Hayate työskentelee päätyönään Midnight Tea -nimisessä kirjastokahvilassa Nos Draganissa. Vapaa-ajalla ylläpitää yrttitarhaa lähinnä omiin tarkoituksiinsa. Sana on kuitenkin levinnyt ja naapureille voidaan pientä korvausta vastaan antaa jotain.

Maine

Hayate on melko tuntematon Hiranessa ja Nos Draganissa. Hiranen vanhempi väki tietää Hayaten yrttitarhasta ja miehen opituista taidoista käyttää niitä, jolloin talolla voidaan poiketa etsimässä helpotusta mm. kolottaviin niveliin…

Nos Draganissa Hayate tiedetään pääasiassa Midnight Tean työntekijänä. Kirjakaupoissa ja kirjastoissa mies saattaa olla myös tutuhko kasvo.

Vaikutelma

Ensivaikutelma Hayatesta on usein haaveilevan salaperäinen. Siitä on mahdollista nähdä haaveiluun taipuvaisuus tietynlaisena hitautena liikkeissä. Olemukseltaan mies on hillitty ja jollakin tapaa arvokas - aivan kuin se harkitsisi jokaisen liikkeensä ennen sen toteuttamista. Kovinkaan pitkään ei mene myöskään huomata, kuinka kiltti ja lempeä olento Hayate on. Joskus on kuitenkin huomattavissa nurkkaan ajetun eläimen vimma puolustaa itseään pedoilta.

Ulkonäkö

Pituus ihmisenä: 170 cm
Säkäkorkeus sielumuodossa: 120 cm

Kuva
ihmisenä…

Rakenteeltaan ja yleiseltä habitukseltaan Hayate on siro. Siinä ei ole oikein mitään ylimääräistä - jos ei lihastakaan. Miehen piirteet ovat yllättävän pehmeät ja jopa feminiiniset, jolloin sukupuolesta voi hyvin erehtyä ennen tarkempaa tarkastelua. Hayaten iho on kalpea ja palaa auringossa helposti. Keväisin iholle ilmestyy pisamia niille paikoille, jotka altistuvat auringolle.

Hayaten hiukset ovat väriltään punaruskeat. Hiusten laatu on karhea, laineelle taipuva ja helposti takkuuntuva. Hiukset yltävät keskiselän tuntumaan, jos ne ovat auki. Usein Hayate pitää hiuksiaan sotkuisella poninhännällä, josta varsin nopeasti karkaa erinäisiä suortuvia. Kasvonsa mies pitää siistinä sängestä ja parrasta.
Miehen silmät ovat väriltään vihreät. Silmien ilme on ystävällinen ja uneksiva.

Hayate pitää väljästi istuvista ja liehuvista vaatteista. Erilaiset kimono-takit ovat erityisesti miehen mieleen. Joidenkin takkien sisäpuolelle on ommeltu salataskuja, joissa Hayate säilyttää milloin mitäkin pientä tavaraa. Mukana kulkee kuitenkin poikkeuksetta vaaleasta puusta valmistettu ja itsepuolustukseen soveltuva kiseru-piippu. Jalkineina Hayate käyttää tarvittaessa geta-jalkineita.

Monille pistää silmään Hayaten nilkutus. Apunaan Hayate käyttää mukana muotoutuvaa nilkkatukea, joka pitää jalan oikeassa asennossa. Ilman tukea kävely on hyvin vaivalloista ja kivuliasta. Ilman nilkkatukea miehen on käytettävä sauvaa.

sielumuodossa…

Hayaten sielumuoto on selvästi tunnistettavissa jänikseksi. Jäniksen päästä kuitenkin kasvaa poron sarvet ja takajalkojen varpaat ovat sorkat.
Muodon väritys jäljittelee porojen väritystä. Pääasiassa karva on samaa ruskeaa, kuin hiukset ihmismuodossa. Harmaanvalkoisia korostuksia on nenänpäässä, kaulassa ”kaulurina” ja raajojen kärjissä.

Muuta

Lemmikki
Hayatella on myrskysudesta jalostettu lemmikkikoira nimeltään Raiu. Uros toimii vahtikoirana eikä se hyväksy tontilla muita ilman Hayaten läsnäoloa. Raiu viihtyy erityisesti talon kuistilla, jossa sillä on oma paikka. Vaikka tontin vartiointi on Raiun pääasiallinen tehtävä, se aistii myös Hayaten huonommat päivät ja seuraa isäntäänsä tällöin kuin hai laivaa.
Raiu on esi-isiään huomattavasti vankkarakenteisempi. Turkki on laineikasta, keskipitkää ja tummaa. Koiran säkäkorkeus nousee 70 senttimetrin tienoille. Raiu ei välitä vieraista eikä hae näistä kontaktia. Vartioalueen ulkopuolella Raiu on kohtuullisen luotettava, mutta Hayate ei kuljeta koiraa mukanaan kovinkaan usein.

Raiun elementaalitausta näkyy kykynä vaikuttaa niin tuuleen, kuin ilmanpaineeseenkin. Rätisevät sähköshokit tulevat kuvioihin onneksi vasta sitten, kun koiraa tai Hayatea uhataan suoraan.

Asuinpaikka
Hayate asuu Hiranen laitamilla isovanhemmiltaan jääneessä pienessä talossa (n. 60 m2). Talon yhteydessä on sen verran pihaa, että monipuolisen yrttitarhan pitäminen on mahdollista.

Triviaa
’ Hayate kulkee aina paljain jaloin, jos se on mahdollista.
’ Hayate polttaa kiseru-piipussa omia sekoituksiaan, joista osa voi olla rentouttavia.
’ Hayate polttaa pääasiassa mustikalta tuoksuvaa yrttiä, josta ei saa mitään.
’ Hayate osaa kiitettävällä tasolla viittomakieltä.
’ Hayaten uskonto on Iwernismi.

' Theme(t) | Kimi no boku | One summer's day | 強くなれ
' Ääninäyttelijä | Mayumi Asano
' Pinterest

' Hahmo hyväksyttiin 27.03.2022
"Well, look who I ran into", crowed Coincidence.
"Please," flirted Fate, "this was meant to be."