Lucien von Fryss

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Samiel
Ylläpitäjä
Reactions:
Viestit: 479
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:05

Lucien von Fryss

Viesti Kirjoittaja Samiel »

Kuva
Nimi: Lucien von Fryss
Ikä: 31v
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Sielunvartija, Tiedustelijoiden kapteeni
Elementti: Vesi
Asuinpaikka: Nos Dragan/Irithia
Ääni: Snow Patrol - Chasing Cars
Maine
Lucien tunnetaan yhtenä Sielunvartijoiden kapteeneista, mutta muutoin miehestä ei yleisesti tiedetä paljoakaan tuon suvun nimen ulkopuolella.

Von Fryssin suku tiedetään yhtenä Irithian rikkaimmista. Kaivostoiminnalla rikastunut suku tunnetaan auttavaisena ja mukavana, vaikkakin melko yksityisenä. Vaikka suvun juuret ja nimi juontuvat alunperin Breimistä, on suku asunut Irithiassa viimeiset 160 vuotta ja aktiivisesti auttanut jäistä kaupunkia kukoistamaan. Suvulla on Irithiassa suuri kartano. Suvun tunnus on utuviq eli jäähaukka.

Ulkomuoto
Ihmismuoto
Pituus: 188cm
Lucienin yleinen ruumiinrakenne on hontelon puoleinen keskiraskas, jota vahvistavat yleinen hyväkuntoisuus ja pehmeä lihaksikkuus. Minkäänlaista bodaajan kroppaa ei miehellä ole, vaan kroppa taipuu enemmän notkeuteen ja nopeuteen, kuin suoraan voimaan. Lucienin piirteissä on hienoista terävyyttä korkeiden poskipäiden suipon päänmuodon puolesta, ja tuon silmät ovat kulmista alaspäin taipuvat ja raskaat. Miehen iho on luonnostaan rusehtava, ja silmät ovat kirkkaat, pistävät jäänsiniset.
Lucienin hiukset ovat luonnostaan pystyyn sojottavan sotkuiset, jonka vuoksi mies pitää niitä useimmiten sivuilta lyhyinä ja päältä pystyyn muotoiltuina. Hiukset ovat luonnostaan tumman siniharmaat, mutta vaalentuvat nopeasti yhtään pidemmiksi kasvaessaan.

Sielumuoto
Korkeus: 200cm
Lucienin sielumuoto on aarnikotkamainen haukan ja suden sekoitus. Muodolla on haukan pää, jossa on suden korvat, ja sillä on haukkamaiset etujalat ja selässä suuret siivet. Muodon takapää on mahaltaan, takajaloiltaan ja hännältään susimainen. Sulat jatkuvat siipien välistä selkää pitkin aina hännän päälle saakka. Väritykseltään muoto heijastaa samoja siniharmaan sävyjä, joita Lucienin hiuksistakin löytyy. Sielumuodon nokka ja kynnet ovat von Fryssin suvulle tyypillisesti vaaleansiniharmaat.


Galleria
Kuva
© Finnian