Swaine Skegg

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Samiel
Ylläpitäjä
Reactions:
Viestit: 479
Liittynyt: 02 Helmi 2022, 17:05

Swaine Skegg

Viesti Kirjoittaja Samiel »

Kuva
Nimi: Swaine Skegg
Ikä: 69 vuotias
Sukupuoli: Mies
Elementti: Ilma
Ammatti: Solariksen neuvoston jäsen, bisnesmies
Asuinpaikka: Nos Dragan
Ääni: Hellfire
Maine
Herra Skegg tunnetaan pääosin pitkäaikaisesta paikastaan Solariksen neuvostossa Breimin edustajana, sekä monista vuosien aikana kerääntyneistä yrityksistään. Vanhemmat ihmiset saattavat muistaa miehen myös kaksi vuosikymmentä sitten eläköityneenä Tiedustelijoiden kapteenina, sekä erityisen hyvänä lakimiehenä vuosien takaa.

Ulkonäkö
Ihmismuoto:
Pituus: 193 cm
Iästään huolimatta Swaine on yllättävän hyvässä kunnossa. Miehen juoksijan kroppa on pitkä ja joustavamman puoleinen, sekä yhä vaatteidensa alla kohtuu lihaksikas. Tuon kasvot ovat kapeat ja pitkät, kuitenkin selkeällä leualla ja korkeilla poskipäillä. Swainen nenästä löytyy pieni kyömy, ja korvat ovat päistään terävät. Selkeitä vanhemisen merkkejä näkyy ihon ryppyisyydessä ja roikkuvuudessa, ja poskien lommoutumisessa. Pitkäaikainen sisätiloissa istuskelu ja vanhuuden kalpeneminen on tehnyt tuon ihosta harmaamman ja kalpeamman. Miehen kulmakarvat ovat hyvin tuuheat ja jyrkät, ja miehen kasvoilta löytyy aina huoliteltu, ohut leukaparta.
Swainen lyhyet hiukset ovat iästä huolimatta pysyneet hyvin päässä. Ne ovat yleensä taakse sliipatut ja huolitellut. Väriltään hiukset ovat tummanharmaat selkeillä vaaleammilla harmaantumisen johdosta ilmestyneillä raidoilla. Kulmat ja parta ovat samaa väriä.
Swainen silmät ovat tummat punertavan meripihkan väriset, ja läheltä katsoessa niissä näkyy selkeästi punaisia hippuja. Yleisilme on usein tuomitseva ja arvosteleva.

Swaine pukeutuu aina huolitellusti ja klassisen herrasmiesmäisesti. Mies pitää usein päässään silinterihattua, ja kantaa mukanaan mahonkista kävelykeppiä, joka on koristeltu kultaisin aksentein, ja jonka pää on tehty vahvistetusta linnunkallosta.

Sielumuoto:
Korkeus (säkä): 260cm
Swainen eläinmuotoa ei moni ole nähnyt, mutta sen tiedetään yleisesti olevan jonkinsortin suuri susi.