Shakir Zosar Nazari “Stein”

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Wakabi
Valvoja
Reactions:
Viestit: 157
Liittynyt: 16 Helmi 2022, 09:21

Shakir Zosar Nazari “Stein”

Viesti Kirjoittaja Wakabi »

Shakir Zosar Nazari “Stein”
27 vuotta | Mies | Tuli | Nos Dragan

Ammatti
Tanssija/esiintyjä

Maine
Melkein kuka vain sopivassa paikassa liikkunut on voinut nähdä Steinin Nos Draganissa esiintymässä vatsatanssijana viime kuukausina tai juhlimassa/örveltämässä paikallisissa yökerhoissa tai pubeissa. Desaista kotoisin oleva saattaa tunnistaa Steinin paikallisen johtajan ja neuvoston jäsenen Abrax Nazarin perilliseksi vaikka Stein peittelee asiaa.

Ulkomuoto
Ihmismuodossa 187cm pitkä, päivettyneen sävyinen iho, kultaiset/meripihkaiset silmät. Solakahko, mutta lihaksikas keho, puolipitkät tummanruskeat hiukset. Kasvoilla ja kehossa magialla kultaisena hohtavia tatuointeja.
Kuva
Kuva + tatskat by Zephy

Tatuoinnit
Niska
Kädet


Välimuodossa alaruumis muuttuu nagamaisesti käärmeen hännäksi ja hiuksiin puskee punertavia sulkia. Pupillit muuttuvat käärmemäisen kapeiksi ja kulmahampaat pitenevät. Koko pituus on nagamuodossa vaiheesta riippuen tyypillisesti ⅔ osaa tai puolet sielumuodon koko mitasta. Vahva käärmeen häntä voi kannatella yläruumista korkeallekin, mutta pystyasennon korkeus jää useammin karkeasti kahteen metriin.

Kuva
Kuva by Zephy

Sielumuoto on noin 14 metrinen värikäs ja karkeasuomuinen käärme, jonka päätä, niskaa ja hännänpäätä koristavat punaruskeat höyhenet. Kultaisen sävyisiä silmiä on yhteensä kaksi paria. Etenkin päälisuomut ovat ulkonäöltään liki sulkamaisia ja ulkonevia antaen höyhenpeitemäisen vaikutelman kuten puukyyllä.

Kuva
Reffi by Allu <3 Instagram @allusauruss

Muuta
- Sielumuodon käärme on myrkyllinen. Myrkky aiheuttaa välitöntä hyvin voimakasta kipua, mutta ei ole sellaisenaan tappava. Haava vaatii kylläkin puhdistamista, sillä hoitamattomana myrkky voi aiheuttaa paikallista nekroosia purukohtaan. Kudosvaurioiden muodostumiseen menee kuitenkin tunteja. Nagamuotokin kykenee muodon edetessä erittämään myrkkyä, mutta se on vielä välimuodossa laimeaa eikä vahingoita kudoksia. Purema ei tarkoita automaattisesti myrkkyä, sillä käärme kykenee säätelemään myrkyn annostelua eikä tyypillisesti käytä sitä syyttä, sillä uuden myrkyn muodostus vaatii energiaa ja resursseja.

- Ei käytä julkisesti oikeaa nimeään, vaan kulkee "taiteilijanimellä" Stein

Kuva
Muu art
insta @allusauruss
Finnian
Hildr