Arielle Nazari

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Hildr
Reactions:
Viestit: 54
Liittynyt: 07 Maalis 2022, 18:42

Arielle Nazari

Viesti Kirjoittaja Hildr »

Arielle


Ikä:

18

Sukupuoli:

Nainen

Luonne:

Naiivi, sosiaalisesti awkward.
Ulkonäkö:

Erittäin kiharat, paksut punaiset hiukset. Pisamainen naama, haaleat punaiset ripset ja metsän vihreät silmät. Pyöreät “täydet” kasvot ja suuret bambimaiset silmät. Kehonkieleltään tökerö. Seisoo yleensä hitusen huonossa ryhdissä hartiat jäykkinä. 165cm pitkä. Muodokas, vähän chubby.

Kuva

Nolostuessaan Ariellelle saattaa ilmestyä suurehkot luppakorvat.

Sielumuoto on lampaan ja pupun sekoitus. Korvat ovat suuret luppakorvat. Turkki on kiharaista, pehmeää villaa, joka tekstuuriltaan muistuttaa tytön hiuksia. Väritys on yhtä punainen kuin tuon hiukset. Etujalat, häntä ja pää muistuttavat enemmän pupua, rakenne on muuten enemmän lampaaseen nojaava.


Kuva

Menneisyys:

Tuli Abraxin holhottavaksi 5 vuotiaana, Shakirin ollessa 12. Vuonna 499 Desaita riivanneiden, Zeinab Nazarin murhasta ja sen jälkimainingeista alkunsa saaneiden brutaalien jengisotien aikana Ariellen vanhemmat tapettiin osana kostokierrettä, ja Abrax otti tytön hoiviinsa. Kun tuli aika Ariellelle aloittaa koulunkäynti, kävi ilmi, että herkkä ja eroahdistuksesta kärsivä tyttö ei kestänytkään aikakuplakoulutusta. Abrax järjesti Ariellelle parhaat yksityisopettajat jotka löysi, mutta tällä oli toki se huono puoli, että tyttö jäi paitsi tavallisesta koulun tuomasta yhteisöstä ja ikäistensä, tavallisempien lasten kanssa sosiaalistumisesta.