Mona Daigo

Kaikki pelissä olevat hahmot.
Avatar
Marigold
Reactions:
Viestit: 1
Liittynyt: 08 Elo 2022, 19:20

Mona Daigo

Viesti Kirjoittaja Marigold »

Nimi: Mona Daigo
Ikä: 25 vuotta
Sukupuoli: Nainen

Ammatti: Sielunvartija, tiedustelija
Elementti: Maa
Asuinpaikka: Hirane

Maine: Jotkut ovat saattaneet kuulla jalosta Daigo-suvusta. Tällöin sukunimen kuuleminen voi aiheuttaa kansalaisissa kunnioitusta, mutta Monan etunimi synnyttää vain kysymysmerkkejä. Miten joku niin mahtavassa suvussa voi olla niin… tuntematon? Hän on kuin varjo, jonka läsnäoloa tuskin huomataan. Harva katsoo kaupungissa Monaa toista kertaa.

Ulkomuoto: Vaikka harva tulee koskaan muistamaan Monan kasvoja, hän on silti erittäin kaunis. Hänellä ei ole piirteitä, jotka jäisivät miesmuistiin, mutta jos häntä jaksaa jäädä katsomaan vähän pidemmäksi aikaa, saattaa nähdä muutakin kuin luonnonkauneutta. Hänen kermanvaalealla iholla on muutamia arpia siellä sun täällä ja hänen mustat hiuksensa ovat lähes luonnottoman pitkät. Mona usein käyttää punaista huulipunaa ja luomiväriä, ja maalaa otsalleen erilaisia symboleja.
Mona pukeutuu aina hienoimpaan ja kalleimpaan silkkiin ja havittelee valkoista tai vaaleanpunaisia sävyjä. Hän on mieltynyt myös suuriin hiuskoristeisiin ja brassaileviin röyhelöihin. Hänestä saa siron vaikutelman, vaikka totuus olisikin jotain muuta.
Mona on noin 176 senttimetriä pitkä ja hänellä on hätkähdyttävän vaaleansiniset silmät, mikä ei oikein sovi suvun geeneihin. Katse on synkkä ja mysteerinen, eikä hymystä tunnu olevan toivoakaan.

Eläinmuodossa Mona on solakka, lumenvalkoinen kettu, jolla on kolme pitkää, noin 65cm pituista häntää. Ketun ruumiin pituus on hieman suurempi kuin keskiverto, eli noin 90 senttimetriä. Korkeus on 55cm.